Wpis z mikrobloga

@EpicElion: No ale jeśli jakieś zabezpieczenie w danym momencie jeszcze nie jest złamane i nie można gry spiracić 'klasycznie', to ktoś chcący bardzo w nią zagrać albo jej nie kupi wcale, albo kupi w sklepie oficjalnie albo kupi gotowe konto z grą na allegro za 20 zł ewentualnie będzie kombinować z kupnem gry na spółkę z kolegą ;)
  • Odpowiedz
@BaRi: no spoko ale twierdzenie, że to jest normalne bo takich aukcji jest dużo na allegro... No k---a super argument xD
To tak jakby powiedzieć, że kradzieże czy gwałty wiadomogdzie są normalne bo jest ich dużo.
Może c-----y przykład ale no :|

• Odpowiedz
@Losowany: ale weź oblicz ile zaoszczędził na takim czymś ( ͜͡ʖ ͡€) xd
@BaRi: chcesz w ten sposób wybielić siebie, mirka ze screenu czy zarzucić mi hipokryzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Ciężko mi piracić skoro od kilku dobrych lat gram tylko na konsolach a PC mam do wykopu i czasami gównogierek ze stima. Muzyka? Mam spotifaj czy yt albo fizyczne
  • Odpowiedz
@janushek: kwintesencja mustard race, kupic drogiego kompa bedac cebulakiem a potem piracic gry albo kupowe lewe konta steam i smiac sie z ludzi co maja kase, zeby pograc w normalnych warunkach na tv
  • Odpowiedz
@fractiioN: a po co bawic sie w wspoldzielenie, jak ma sie kogos w rodzinie z ps4 albo znajomych to kupuje sie wersje plytkowa i po przejsciu legalnie uzycza. Was juz dawno zrobili w bambuko, ze gre trzeba przypisywac do konta steam jak sie kupi gre w sklepie. Nie wiem co w ogole wam plyte daja, jak i tak trzeba sciagac gre.
  • Odpowiedz