Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #pytanie moze trochę #medycyna #chemia ? Czy ktos sie spotkał z jakimś dopalaczem lub narkolykiem o zielonej barwie proszek , #!$%@? mocny ? Pewnien znajomek w sumie młody szczyl jakos w niedziele spróbował z relacji drugiego geniusza to wiem 0.2-0.3g czegos takiego , po czym z braku reakcji fazy wrocil do domu i walnął drinka i sie podobno zaczelo ... w sumie od niedzieli jest na intensywnej i ostra psychoza , w miedzy czasie przeżył smierć kliniczna bo pikawa po kilku minutach walenia 210/190 puls 180 stanęła i w ciagu minuty wrocil do żywych względne pojęcie oczywiście :) na toksykologi wyszło ze organizm jest czysty i jakies resztki thc ale psychoza nie ustąpiła . Gruba psychoza jeden z przykładów musieli go wynosić na noszach z domu bo krzyczał ze jezeli sie ruszy to spadnie z kwadratu a wiecej nie ma i umrze ( ͡º ͜ʖ͡º) bieganie po oddziale ze ktos obdziera go ze skory , wyczulenie bodźców np. Nie mozna go dotknąć nawet palcem bo efekt taki jak by nożem go kłuć .. lekarze zgłupieli i z tego co mi wiadomo ( to wszystko relacja gościa ktory bywa go odwiedzić ) to idą juz metoda prób i błędów . Mozna juz gościa uważać za bankowe warzywo czy ktos przypadek widział ze wracali do zycia ?
  • 15
@furek12: niestety ja z obserwacji tych przypadków zapamiętałem tyle że po tym etapie ktory opisujesz następny to niestety albo samobójstwo ( bo np będzie czuł ze mu coś rośnie w brzuchu i rozpruje ci sie na żywca -taki miałem przypadek z jednym typkiem) albo stały flash back jak po kwasie. Możliwe ze lekarze złagodzą go o tyle że będzie chodził z głupawym uśmiechem gadał z ptakami i opierdzielał drzewa w parku...
@furek12: jak ma wyczulone bodźce, to żyje jeszcze intesywniej. Myślę, że powinni mu zmierzyć glukometrem poziom cukru we krwi i na jego podstawie wybrać kilka z artykułów spożywczych do podania:
-Herbata z melisy
-Plusssz Magnez
-Orzechy włoskie
-Jajka
-Woda
-Mleko
-Masło
-Chleb
-Pizza
-Miód
Dać mu miekki materac, notes i niech chronologicznie zapisuje co czuje i czego mu po trzeba. Może zapisywać co zjadł, ile wypił. Ile wydalił płynów czy ma