Aktywne Wpisy
wfyokyga +42
Dzień dobry
Tak się zastanawiam czy używacie wina w kartonach do gotowania? Dla mnie jest plus takiego rozwiązania, że jak potrzebuje 100-200ml wina to nie muszę wypić reszty butelki w ciągu 2 dni. Szkoda, że zniknie ta forma pakowania wina. Plus to promocje bo markety się już pozbywają wina w tym opakowaniu.
#gotujzwykopem #wino #jedzenie
#gotujzwykopem #wino #jedzenie
W ciągu 14 dni wykonałeś 1583 akcji co daje uwaga 113 akcji dziennie! Przyjmując stawkę którą przyjąłeś 60gr to zarobiłeś 950zł w 2 tygodnie. Przykładowo moje ponad 20tys. akcji w ciągu prawie 7lat zawyżając daje mi niecałe 8 akcji dziennie, paradoksalnie to ja wypadam na zielonke przy Twojej aktywności na wykopie, dla mnie jesteś bogol w tym co robisz
#polityka #bekazpisu #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #dobrazmiana #misiewicze #statystyka
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No gruba argumentacja.
Komentarz usunięty przez autora
@PabloFBK: A patrz - gdyby pracował na budowie to tyle samo zarobiłby w dwa tygodnie i zrobiłby coś pożytecznego dx
Komentarz usunięty przez moderatora
Od kiedy macie te objawy ludzie?
moderator i tak widzi co przeskrobał na poprzednim koncie, więc bany będzie miał dłuższe i pewnie nadal jest bliżej perma niż ktoś, kto jeszcze nigdy nie miał bana
bo tak samo jak np. ktoś usuwa konto podczas trwania bana i zakłada nowe to ban wciąż go obowiązuje, więc
dość często są za to pomyłkowe bany, ale są niesłuszne, wtedy moderacja cofa, niente tak miał
a jakby jednak powrócił jako kalafior, a konto Mieszko byłoby nadal aktywne to wtedy można go zgłosić i powinien mieć za to bana