Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +168
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny

haakenn +194
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

- cześć, wpadlbyś do naszego departamentu? Od wczoraj nie mamy tuszu w kopiarce, wiesz, bez tego stoimy, zrobilbyś coś z tym od ręki, czy nawet taką głupotę muszę zgłaszać przez dżirę?
- co?
- no ten pomożesz?
- ale ja jestem z infolinii...
Kochany ziomeczku, jeśli to czytasz, przepraszam Cię najmocniej. Wziąłem, Cię za IT ( ͡° ʖ̯ ͡°). Pamiętajcie, nigdy nie oceniajcie ludzi po wyglądzie
#it
>zaczepiaj losowych ludzi, bo skończył się tusz>nie napisz ticketa do itjak tak można xD
@Krachu: nie musisz, a ja się będę potem tłumaczył przez takie głupoty, że w ciągu miesiąca robię 3 zgłoszenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
każdy przychodzi z głupotą, zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@keneth_: Zakładam, że pewnie tusze i tonery nie są ogólnodostępne dla wszystkich,
Ty chyba nigdy z adminami nie miales do czynienia co xD?
@sebawo: zazdroszcze, do mnie każdy przychodzi ze sprawa od której zależą losy całego świata, zawsze :)
@Krachu: (╥﹏╥)
Mnie by było wstyd kogoś z IT o to poprosić w ogóle.
Komentarz usunięty przez autora