Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +19
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Nuuul138282 +2
#hotelparadise całość story zodiak ary
No cześć, dawno mnie nie było. Niestety w tym czasie nie oglądałem samych zajebistych filmów wartych polecenia, a po trzech tygodniach głodu filmowego natrafiłem na kino klasy D.
Chernobyl Diaries aka Reaktor Strachu XD
Do obejrzenia głównie zachęcił mnie ten j----y Czarnobyl, ale do tego wrócimy za chwilę. No więc grupka gówniarzy ze Stanów, a właściwie jeden nierozsądny samiec alfa i lider grupy, postanawia wybrać się na ekstremalną wycieczkę do Prypeci i Czarnobyla. Najlepszym sposobem okazuję się trip z byłym wojskowym, dwumetrowym bydlakiem z rosyjskim akcentem. Mimo zakazu wojska, ekipa przedostaje się do zamkniętego obszaru, który stara się wprowadzić nas w klimat wyblakłymi kolorami i ambientową ścieżką dźwiękową.
Jeśli nigdy w życiu nie widzieliście żadnego horroru, to może dacie się nawet nabrać. Sama muzyka jak najbardziej na plus, niestety ciągle jest zagłuszana przez j----y rosyjski akcent, z którego nawet aktorzy robią sobie podśmiechujki. Na szczęście pan przewodnik ginie po około 30 minutach, więc reszta filmu sprowadza się do porażającej logiki głównych bohaterów, zmutowanych eksperymentów ukrytych pod reaktorem, coraz bardziej wyblakłych kolorów, a przede wszystkim c-------o CGI.
Po seansie jak zawsze postanowiłem sprawdzić rubryczkę trivia na IMDb, co było gwoździem do trumny tego tworu. Otóż film krzyczący już w samym tytule "CZARNOBYL" był kręcony w całości... w Serbii i na Węgrzech. Ocena momentalnie spadła z 4/10 do 2/10. A to nie jedyna ciekawostka:
Polecam sadomasochistom i fanom nocnych filmów z TV Puls. Obiecuję się poprawić wraz z kolejnym wpisem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@crimsontides: Bez przesady. Klub horrorów tvplus, gdzie prezentują tornada rekinów, mogolskie robaki strachu i tyranopiranie różni się od takich gówien jak "Reaktor..." praktycznie wszystkim, na plus.
Mi przypadł do gustu, lubię ten klimat zagrożenia, kiedy bohaterowie muszą ukrywać się w jednym miejscu, a opuszczenie go grozi śmiercią.
Komentarz usunięty przez autora