Wpis z mikrobloga

Pytanie do mirkow po 30stce.Temat : siwe wlosy na glowie.U jednych pojawiaja sie po 30 rokiem zycia u innych po 40 .Teraz pytanie, co robicie jezeli pojawia sie u was siwe wlosy na glowie?Olewacie to? Czy, farbujecie w mysl ze nie czuje sie tak staro jak wygladam.
Kobiety farbuja wlosy od zawsze a jak to wyglada z facetami?
A jak to widza #rozowepaski u facetow, powinni farbowac czy zostawic " srebrne wlosy" :) ?

#niebieskiepaski #wlosy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spokojnie_to_ja: Mój niebieski ma 30 lat i od około 2 lat ma coraz więcej siwych włosów. Nie przeszkadza mi to, w sumie nie chciałabym żeby farbował xD ale mógłby spróbować np. tym szamponem dx2 (mojemu tacie lekko przyciemnił). Ale niebieski nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gizmo1231: I jak teraz wyglądasz? Albo jak przebiegało u ciebie siwienie? Ja pierwszego siwego zauważyłem w wieku 15-16 lat jakoś XD
Ale potem jakieś 6 lat nie było nic, teraz mam 22 lata i od 2 lat gdzieś mam 5-6 siwych włosów. Póki co łatwe, bo można je wyrwać bez problemu, ale jeśli za 5 lat będę mieć 10% siwych włosów to już niestety muszę coś wymyślić, bo być siwym
  • Odpowiedz
@Sephirionn: generalnie nic się nie zmieniło, mam ich tyle samo: okazało się, że kiedyś jak dostałem w------l od dresów i jebnąłem głową o ziemię, to komórki skóry w tym miejscu dostały p-------a i przestały produkować barwnik XD
  • Odpowiedz