Wpis z mikrobloga

W dzisiejszym #gotujzmelinem korba robi z kumorkiem kanapki menelowi do pracy tego typu a pijany melin opowiada jak pracował w lecie na budowie i jadł cebule ze świetanom czy tam w oleju tego typu.

przynosiło się słoik i się jadło. Ja pamiętam do dziś. Wiziliscie takiego wielkoluda ogura? Cholera. Nie miałem że u nas w Polsce coś takiego jest. A tu ogórek kiszony wielki. Ale taki jest żywot życia. Nic si nie zrobi. Noooo zimno zimno na dworzu. Niby nie ma takiego przymroza ale ziemno. I kiedy odpuści to to? Kiedy odpuści to nic nie wiadomo. Ja muszę pilnować korbę, żeby nic się nie działo, wiadomo. Wszystko wiadomo o co chodzi. Ja muszę być na chodzie i pilnować, bo żyd cionży to nie jest zabawa. Szpadle do ronk i odśnieżać.

Ogunie melon mówi, że musi pilnować korby bo jest w cionży tego typu. Dlatego wybierają się w sobotę na koncert boby krajta na którym będą występować jako lokalna atrakcja a ludzie będą rzucać im drobniaki.

benc
#bonzo #gonzo #uszatylump #klejnotmopsu #melin #uszatyrolmops #uszatypigmej #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #elo
RzecznikWykopu - W dzisiejszym #gotujzmelinem korba robi z kumorkiem kanapki menelowi...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach