Aktywne Wpisy
grexo +25
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +68
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
#fotografia #fotohistoria #historiajednejfotografii #warszawa #reprywatyzacja #iiwojnaswiatowa
Dobrze, że teraz wyszło to
nie może być sytuacji że jakieś zawirowanie historyczne uprawomocnia państwo do nacjonalizacji własności prwatnej.
reszta jest kwestią ustalenia wyceny jak i formy zwortu.
Tak jak w przytoczonym przez ciebie przypadku, gdzie z nieruchomości pozostała tylko dzialka i kupa gruzu, który potem został odbudowany.
Można przyjąć zasadę ze odszkodowaniu bedzie podlegała tylko ona,a nie odbudowana nieruchomość.
i tu też kolejna kwestia jak to fizycznie zwrócić kiedy na kilku różnych działkach, róznych właścicieli stoi obecnie jedna wielka budowla. Trzeba wycenić wartość, zaproponować inną działkę albo chajs a moze coś innego
Komentarz usunięty przez moderatora
odbudowany budynek =/= nie budynek z przed wojny
Stroną niszczącą mienie były niemcy i to oni niech zwracają koszta.
Co nie zmienia faktu że strona polska ma zwrócić część majątku za zajętą ziemię
@bociek111:
PS. Polecam 13 pięter Filipa Springera, bo jest trochę w tym temacie.
@syn_admina: To zbyt duże uproszczenie i nie zawsze działa. Jeśli kolega zostawia u mnie w domu plecak, to w pierwszej kolejności chcę, żeby go odebrał. Jeśli kolega się nie odzywa, a mi plecak przeszkadza to w końcu go wywalę, albo zacznę używać. Jeśli jest lepszy niż mój, to pewnie wywalę swój, bo nie mam miejsca na dwa (w przeciwnym wypadku wywalę
Takie słowa szczególnie słychać jak zgłaszają się potomkowie, których dziadek wpłacal czy to złotowki czy fizyczne złoto na obligacje skarbu państwa.
przyszła wojna, dziadka se umarł, papiery jakoś ocalaly.
przychodzisz z papierami do rządu - a rząd na to s--------j. i dyskusje z
@xSQr: z ciekawości jak to zrobiono w Berlinie, Hamburgu, Dreźnie czy Frankfurcie?
@xSQr: ale ja pytam o zarządzanie własnością gruntów/pozostawionych budynków
Po prostu ludzie czują się często obco poza miejscem zamieszkania,