Aktywne Wpisy

elena-mary +77
Czy tylko ja mam coraz częściej wrażenie, że jako ludzie dążymy do jakiejś cichej samozagłady?
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
źródło: Screenshot 2026-01-02 at 13.17.42
Pobierz
BonerM +2
Który far cry jest według was najlepszy ? Nigdy nie grałem w żadnego a mam ochotę ograć #gry

Czy ktoś z was implementował VpnService?
Chcę zrobić klienta VPN na Androidzie, poprzez VpnService mam dostęp do datagramów przychodzących i wychodzących.
jak ustalać parametry : adres, hasło etc orientuje się ktoś jak to zaimplementować?