Aktywne Wpisy
Duza-fajka +553
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
ZygmuntJedyny +21
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#pytanie #prawo #polityka #pis
@sonep:
- wybór sędziów TK na już obsadzone miejsca,
- przegłosowanie budżetu w sposób niezgodny z prawem, tj. bez wpuszczenia posłów opozycji (części), w warunkach nie przystosowanych w do głosowania (brak imiennych miejsc, sposób liczenia głosów),
- indywidualne wycieczki: Jaki i obraza pani sędzi, Szyszko i zabawy w wycinkę i polowania, no i największy dla mnie wałek Biernat
rzegłosowanie budżetu w sposób niezgodny z prawem, tj. bez wpuszczenia posłów opozycji (części), w warunkach nie przystosowanych w do głosowania (brak imiennych miejsc, sposób liczenia głosów),
Serio? Na nagraniach widac, ze jednak tam są, co znaczy części? Wyselekcjonowali sobie?
@czarny_matt94: obraza pani sędzi Szyszko?? Kto ją obraził? Jesli rtaktujesz obrazanie., jako łamanie prawa, to chyba cała lewacka opozycja, powinna siedziec w pierdlu
Nie wyselekcjonowani. Ale nagrania pokazują jak Straż Marszałkowska nie wpuszcza posłów, choć Ci pokazują legitymacje.
@czarny_matt94: WIdziałem te nagrania, ciekawe dlaczego chcieli wejsc wejsciem awaryjnym, podczas gdy gwne drzwi byly otwarte
Komentarz usunięty przez moderatora
Zeby dostac sie do marszalka zeby zlozyc wniosek formalny, bo wejsciem glownym nie dalo sie podejsc, poslowie PiS blokowali krzeslami przejscia.
Taki to dla ciebie największy wałek, że mylisz Biernata z Biereckim. Tym Biereckim, który został publicznie przeproszony przez "Wprost" za rozkręcenie z d--y wyjętej afery o wyprowadzaniu pieniędzy ze SKOK.