Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
1. kupić bilety weekendowe, dwie sztuki, przy czym brak możliwości zakupu dwóch biletów jedną transakcją -> wypełnij 2x ten sam formularz i zrealizuj 2 płatności (każda płatność to osobne logowanie do banku)
2. kupić dodatkowe miejscówki do #pendolino, cztery sztuki (w te i nazad), przy czym, brak możliwości zakupu 4 sztuk jednocześnie -> wypełnij 4x ten sam formularz i zrealizuj 4 płatności.
Chcesz siedzieć obok siebie? Nie ma problemu:
1. znajdź grafikę rozkładu miejsc w pendolino, użyj google grafika, bo system Ci wolnych, ani zajętych miejsc nie pokaże,
2. wybierz na chybił – trafił miejsca, które chcesz zająć,
3. wprowadź jedno w formularz - YEAH skuces, wolne i kupione.
4. wprowadź drugie w formularz – K---A zajęte, powtórz kroki 1 i 2.
KTO TO K---A MAĆ PROJEKTOWAŁ?
Teraz wyobraź sobie, że chcesz rozlokować w grupie powiedzmy 10 osób. KOSZMAR.
PS. Twoja skrzynka po zakupach:
#pkp #gorzkiezale #januszeinterfejsu #januszekolei #internet #polska
EDIT: dla dwóch osób masz 360 zł, jedziesz 5h. Autem
Śmieszne, bo prościutki system sprzedaży internetowej Przewozów Regionalnych ma to ogarnięte.
I ta przerwa techniczna codziennie od 23 do 1 xD Wtf