Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Z kolei w radiowej Dwójce promowane są wszystkie nowe powieści Bronisława Wildsteina, bez względu na poziom ich grafomanii. Redaktor Barbara Schabowska, która zaprasza B. Wildsteina do programów jest jego niedoszłą synową.
#neuropa #tvpis #dobrazmiana #polityka
źródło: comment_G5Hwc1TJKeq4o0JSu2NdL5kTS2HgZhPo.jpg
PobierzAha, mąż Piaseckiej też dostał pracę prezentera w TVP.
Antysemita. Zgłaszam to do Wyborczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zapomnę jak mój Ojciec się zagotował kiedy Wildstein zaczął mówić, że w Stanie Wojennym żołnierze mogli nie wykonać rozkazu. Tak po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ
@rybik_spod_wanny: Serio? ja p------ę
to ten piłkarz z reprezentacji?
@TenTyp23: Najgorsze, że ta hipster prawica nie ma pojęcia o sztuce, Matyszkowicz nie ma wykształcenia ani artystycznego, ani teoretyczno-artystycznego, co boleśnie uwidacznia się w każdym udzielanym przez niego wywiadzie. Coraz bardziej
@Sztejer: Całe szczęście, że ty oglądałeś i mogłeś nam teraz streścić.
Komentarz usunięty przez moderatora
A emisja powtórkowa w piątki o 08:05 w TVP Kultura ujdzie. Dość egzotyczna pora, martwa szczególnie na kanałach filmowych i innych podobnych.