Aktywne Wpisy
kiszony_Pomidor +86
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Stwierdziłem, że zamiast pakować się w coś kilkuletniego pójdę w kilkunastoletnie, sprawdzone konstrukcje. Miał być jeep, zj bądź wj, jednak po tym jak ciężko jest znaleźć coś ciekawego w przystępnej cenie zacząłem się rozglądać za innymi markami. Auto musi być większe niż 3-drzwiowy patrol co byśmy mogli z tyłu posadzić w foteliku syna i zabrać troche gratów jadąc na 2gi koniec kraju do rodziny.
Kilka dni temu byłem oglądać takiego to Pathfindera: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pathfinder-oplacony-gotowy-do-rejestracji-ID6yDcGh.html Auto wydaje się trochę wymęczone, środek do prania (nie jest źle, ale raz na życie konkretne sprzątanie by mu się przydało). Z zewnątrz blachy nad kołami zjedzone (w internetach znalazłem już dawce), a chromowane detale lezą w bagażniku. Udało się troche utargować więc wyszło mi na zero z blacharką. Silnik chodzi, wydaje mi się, ze któraś z rolek do wymiany, ale ręki uciąć nie dam.
Teraz pytanie: na co patrzeć podczas bardziej szczegółowych oględzin na podnośniku etc. ewentualne wycieki, gumy itp. to standard, jak podejść do takiego auta co by nie kupić kupy złomu który będzie więcej stał u mechanika niż cieszył właściciela?
#kupujzwykopem #nissan #jeep #patrol #4x4
Ale jakbym teraz mial Patrola
- raczej wyjazdy bliżej dalej, żadnego nurkowania ze słomką w jeziorze.
- Przejrzałem sobie jeszcze co tam u WJ, jest takie coś: https://www.otomoto.pl/oferta/jeep-grand-cherokee-jeep-grand-cherokee-4-0-lpg-sekwencja-laredo-skora-automat-4x4-ID6yHCmB.html raczej nie handlarz, coś podłubał, prawy błotnik odstaje. Jak się ma zj (poliftowy) do wj?
Namieszaliście mi tak, że znów nie zasnę, Nissana podaruje i kolejne pół roku spędzę z e39, na którą nie mogę narzekać, znudziła się po prostu :)