Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1489
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
W nienawiści do papierosów i palaczy tak zostałam wychowana.
(PS. Palącym śmierdzi z ust i macie żółte palce.)
#gownowpis
@agaja: Dokładnie. Jak widzę takiego delikwenta, który "Już, już, ostatni buch i wsiadam do tramwaju, bo mi ucieknie", a później siada obok Ciebie i jeszcze np. ziewnie... Paść na miejscu można ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale za to bardzo szanuję ludzi, którzy walczą z takim nałogiem. Mają silną wolę ᶘᵒ
@SunnO:
Poza tym - większość z nas pamięta te chwile, kiedy kolega bądź koleżanka próbowali namówić do spróbowania tego jednego. Przecież tyle osób paliło, to czemu i ty nie zapalisz?
A młodzi palacze (do
@Akayari: tez taki przypadek znam.
Niby samotna matka, na czysto dostaje 2k, mieszkanie socjalne, wszystko oplacone, mieszka na malej wsi, gdzie za te kwote moglaby zyc spokojnie i godnie (a nie pracuje).
Ale taaaaaaaaaaka bieda, taka bieda!
No, na przykład na dom, samochód itp.
@Akayari: mogę zaplusować jak zioło rekreacyjnie palę?
@Keybowsky: Kobiety w średnim wieku nie wyglądają tak źle z papierosem. O ile są zadbane. Ale i tak śmierdzą.
Natomiast taka Mirabeleczka, 150 cm wzrostu, 40 kg wagi, a ona trzyma papierocha, rzuca mięsem na prawo i lewo, a potem guje żumę z otwartymi ustami..