Aktywne Wpisy
Habebok +38
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +350
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jestem względnie nowa w społeczności i trochę się nie orientuję... Czy każdy Mirek po tym, jak zamieni się z nim kilka słów o życiu, pasjach i muzyce podczas prywatnej rozmowy, rości sobie prawo do umawiania się na randki, a w przypadku odmowy udostępnia zapisy rozmów, wyzywając od nowotworów i znęcających się emocjonalnie psychopatek? Tak pytam, bo jestem szczerze zniesmaczona tym, co się przed chwilą wydarzyło.
#logikaniebieskichpaskow #truestory #pytanie
@intruz: A jednak skala 1-10 jest popularna.
@Hipoalkoholemia: Osąd z natury rzeczy nie może być obiektywny. :)
No akurat w kontekst epokowy raczej wnikam: epoka - aktualna. Epoka selfie :)
wiem facet to wzrokowiec aczkolwiek jak dorośnie emocjonalnie widzi dużo więcej :)
@MarianAlkoholik: To była szybka diagnoza. 150zł po znajomości ^^
@intruz: Mylisz wygląd ze stanem zaangażowania emocjonalnego.
@Hipoalkoholemia: Nie widziałaś zdjęć, które recenzuję, więc musisz mi uwierzyć na słowo: nie recenzuję Mony Lisy ze świadomością, kto ją namalował.
Recenzuję głównie samojebki ;)