Wpis z mikrobloga

Pytanie do #niebieskiepaski ale opinie od #rozowepaski też mile widziane.

Jestem względnie nowa w społeczności i trochę się nie orientuję... Czy każdy Mirek po tym, jak zamieni się z nim kilka słów o życiu, pasjach i muzyce podczas prywatnej rozmowy, rości sobie prawo do umawiania się na randki, a w przypadku odmowy udostępnia zapisy rozmów, wyzywając od nowotworów i znęcających się emocjonalnie psychopatek? Tak pytam, bo jestem szczerze zniesmaczona tym, co się przed chwilą wydarzyło.
#logikaniebieskichpaskow #truestory #pytanie
  • 282
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tabelkę urody moim zdaniem można sobie w 4 literki wsadzić

@intruz: A jednak skala 1-10 jest popularna.

Są kobietki 10/10, fotogeniczne aż miło, ale sztywne, chłodne,
  • Odpowiedz
@Hipoalkoholemia Nie każdy. Obecnie wymieniam wiadomości z jednym mireczkiem i nie narzekam. Chociaż kiedyś jeden mi wysłał zdjęcie i stwierdził, że ja też muszę, bo on to zrobił mimo że nikt go o to nie prosił. XD
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Wcale się z tym nie kłócę. Atrakcyjność to tak naprawdę składowa wielu czynników, a Ty obrałeś sobie jeden z nich pod subiektywny osąd. Każdy z nas robi to codziennie, mijając ludzi na ulicy, a inne dostrzeżone cechy nakładają się na ten obraz i powstaje spójna ocena atrakcyjności. Zwyczajnie piszesz recenzję obrazu, nie wnikając w kontekst epokowy, historię i sposób wykonania.
  • Odpowiedz
Atrakcyjność to tak naprawdę składowa wielu czynników, a Ty obrałeś sobie jeden z nich pod subiektywny osąd.

@Hipoalkoholemia: Osąd z natury rzeczy nie może być obiektywny. :)

Zwyczajnie piszesz recenzję obrazu, nie wnikając w kontekst epokowy

No akurat w kontekst epokowy raczej wnikam: epoka - aktualna. Epoka selfie :)
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Taka metafora do obrazów malowanych na płótnie - chodziło mi o to, że recenzujesz Monę Lisę, nie wiedząc, że to DaVinci popełnił całe wieki temu, a tajemnica dzieła do dziś rozpala tysiące badaczy z całego świata ;)
  • Odpowiedz
Taka metafora do obrazów malowanych na płótnie - chodziło mi o to, że recenzujesz Monę Lisę, nie wiedząc, że to DaVinci popełnił całe wieki temu

@Hipoalkoholemia: Nie widziałaś zdjęć, które recenzuję, więc musisz mi uwierzyć na słowo: nie recenzuję Mony Lisy ze świadomością, kto ją namalował.

Recenzuję głównie samojebki ;)
  • Odpowiedz