Aktywne Wpisy
Ranger +10
mirabelka2137 +346
Z WŁOCHEM rozumiecie to polaczki (specjalnie z małej). WŁOCH docenił polackiego schabowego.
Wyższym osiągnięciem dla #p0lka byłoby tylko jakby mokebe zasiał ziarno na p0lskiej glebie, chociaż już WŁOCH nic nie musiał robić, w sensie płacić, bo p0lka stawia (obiad). A taki polak to co, na rowerze wstyd z nim jechać, a co dopiero WŁOSKIM Pendolino.
#gownowpis #heheszki #przegryw
Wyższym osiągnięciem dla #p0lka byłoby tylko jakby mokebe zasiał ziarno na p0lskiej glebie, chociaż już WŁOCH nic nie musiał robić, w sensie płacić, bo p0lka stawia (obiad). A taki polak to co, na rowerze wstyd z nim jechać, a co dopiero WŁOSKIM Pendolino.
#gownowpis #heheszki #przegryw
No i zaczelo sie, zaczal coraz rzadziej sie odzywac, ale tez zauwazylem ze zaczal sie jakby cofac w rozwoju towarzyskim. W zasadzie bywał u niej codziennie, a ten różowy z tindera to raczej typ takiej zbuntowanej nastolatki-penery.
- Zaczal palic fajki, a przez 21 lat nigdy nie zapalil, byl wielkim przeciwnikiem i mowil ze to do #!$%@?ów - swego czasu bardzo porządny typ. Ciągle jakies fotki gdzie siedzą w jakimś #!$%@? lesie ciągle na murku, z bandą jej koleżanek po 15-16 lat, jarają zielsko, chleją browary.
W zasadzie odzywa się do mnie po rady jak się pokłócą, a z tego co slysze to ona ciągle #!$%@? i okręca sobie go wokół palca. Cały czas #!$%@? z innymi typami, ale on w zaparte pisze do mnie całe wypracowanie, prosi o pomoc, ja oczywiscie jak to kuzynowi - no przeciez pomoge zawsze, pisze zeby ją olał, a późnej na następny dzien pisze do mnie ze juz wszystko ok. I w zasadzie tak raz na 2-3 tygodnie jest.
Wczoraj też coś #!$%@?ęło w tym ich "związku" i oczywiście sms na 40 linijek otrzymałem, ze chce zeby bylo jak za starych czasów bysmy chodzili na browarki itp. a daje głowe, że jutro znów się tylko na tym skończy.
Nie wiem czy poprostu jestem za dobry i odpisuje, bo co sie nie #!$%@?, tlumacze typowi, znajdz sobie kogos normalnego, w twoim wieku, dorosłego a nie dziecko, odpisuje, że mam rację, 100% koniec, no ale nastepny dzien znow to samo.
Nie wiem czy ja jestem #!$%@? czy on, moze powinienem przestac mu pomagac, ale z jednej strony chce zeby wrocil stary dobry kuzyn, bo to moja rodzina i w zasadzie typ który powinien powoli zaczac sobie budowac przyszlosc, #!$%@? szajs z jakimis gimnazjalistkami
#zwiazki #problemy ##!$%@?