Wpis z mikrobloga

Znacie te różowe, nie?

Były sapioseksualne zanim to było modne
Zbyt duże okulary (tzw. problem glasses)
Guwnokierunek na UW
(dwa powyższe uważają jednocześnie za główne atrybuty osoby inteligentnej)
Hłasko, Żulczyk, Bukowski i inne chujemuje
Naburmuszona mina
Taco Hemingway
Na FB lajkują "Nie czytasz? Nie idę z Tobą do łóżka" i inne podobne profile
W profilu na FB/tinderze/innym portalu coś w stylu pic rel

...a pochodna drugiego rzędu to je k---a przerasta xD

#rozowepaski #logikarozowychpaskow oraz dodatkowo #podrywajzwykopem #tinder #badoo
1788 - Znacie te różowe, nie?

Zbyt duże o...

źródło: comment_IaxcVdw7rIUxMARXcZpOazCDEtGHsqHn.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1788: K---a c--j w dupe a nie sapioseksulane, nie ma czegoś takiego. Jesli nię kręci koles fizycznie laski to nic nie pomoże, żadne oszukiwanie się o podniecającej mocy mozgu. Jako dopełnienie związku okej, bo "jeśli kobiety w facecie nie pociaga mózg to nic tego nie naprawi - Figura w Ajlawju" ale na pewno nie jako podstawa pociągu.
  • Odpowiedz
@1788: Ja się bardziej śmieję z gości, którzy myślą, że zaliczając w piątym terminie analizę na I semestrze polibudy, zdobywają złote runo, wchodzą na szczyt ludzkich możliwości poznawczych i mogą patrzeć z góry na społeczeństwo. W rankingu najtrudniejszych do zdobycia umiejętności różniczkowanie jest gdzieś między szydełkowaniem a rąbaniem drewna.
  • Odpowiedz
Na FB lajkują "Nie czytasz? Nie idę z Tobą do łóżka" i inne podobne profile

@1788: beka, że z moich znajomych polajkowały ten profil same pseudointeligentki, z których jedna ,,50 Twarzy Greya" uważała za ,,wybitną książkę, która jest w pogardzie, bo pokazuje prawdziwe pragnienia kobiet" XDDDD
  • Odpowiedz
@1788: co w tym rakowego, juz bardziej rakowe ze wylewy stulejarzy ze laski ogladaja tylko seriale i znaja sue na tipsach a oni to maja nietypowe hobby jak historia albo fizyka kwantowa a oni tacy biedni i gdzie maja znalezc laski na ich poziomie intelektualnym
  • Odpowiedz
ale co złego w Hłasko i Bukowskim? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Sakura555: ja nie wiem, ale na pewno stado nieczytających idiotów z wykopu ci zaraz o tym powie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Twardoch też c--j bo o żydach pisze lewag jeden ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
  • Odpowiedz
ja nie wiem, ale na pewno stado nieczytających idiotów z wykopu ci zaraz o tym powie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@durielek: najbardziej szanuje w Tobie to podejście do ludzi mających inne zdanie, już tam c--j czy jesteś lewica czy prawica - wierzysz że "wykopki" nie mogą mieć racji. Za to Ty musisz ją mieć. I jako że odbierzesz to co napisałem jako atak, nie zastanowisz się
  • Odpowiedz
@Clermont: @durielek: @Sakura555: @Weishaowang:
Tu nie chodzi o to, że ktoś czyta (lub twierdzi że czyta) określonego autora. Chodzi o pewien zestaw cech, które razem tworzą co najmniej pretensjonalny wizerunek.

Problemem nie jest to, że ktoś nie radzi sobie z pochodnymi (nie bez powodu na końcu jest "xD"), tylko to, że opisane przeze mnie osoby w praktyce okazują się zazwyczaj co najwyżej przeciętnie inteligentne,
  • Odpowiedz
to, że opisane przeze mnie osoby w praktyce okazują się zazwyczaj co najwyżej przeciętnie inteligentne

@1788: OK, teza wpisu jest prawdziwa, czepiam się tylko niepotrzebnego zdania na końcu. Większość z chwalących się znajomością pochodnych to też osoby przeciętnie inteligentne. Nie wiedzą, o czym pisał Wittgenstein i o co walczono w bitwie pod Hastings. Tylko ani jedna wiedza, ani druga nie są od siebie lepsze; to tylko inne typy wiedzy.
  • Odpowiedz
@durielek: Twardoch jest kilka poziomów wyżej niż Żulczyk. Hłasko i Bukowski to wiadomo. Nie chodzi chyba o tych autorów tylko ich fanki, które g---o znają się na literaturze i uważają ich za top tier (na równi z Żulczykiem xD).
  • Odpowiedz