Wpis z mikrobloga

@wowowo: Arni nie miał 120kg, ale co to w ogóle za wyznacznik te 120kg? Ja ważę 92 przy ok 18% bf i podciągam się z doczepionym na pasie 35kg pięć razy. Czyli łącznie z ciężarem ważę ok 127kg, więc jak dla mnie ktoś kto waży 120kg i ma dużo więcej mięśni ode ode powinien się bez problemu podciągać więcej razy chyba, że jest słabą, pospinaną, napompowaną wodą i sterydami cipą.
@wowowo: W żadnym wypadku nie uważam ludzi na dopingu za cipeuszy. Śmieszą mnie jedynie goście, którzy ćwiczą kilka lat, kłują dupę, przez kilka lat siedzą na restrykcyjnej diecie, wydają na to grubą kasę i po tym wszystkim mają problem żeby podciągnąć się kilka razy na drążku z masą własnego ciała albo są tak pospinani, że nie mogą zrobić nawet jednego poprawnego przysiadu. Widziałem gości, którzy nawet podczas zwykłej rozmowy dyszą i
@Castiel: Popatrz na Rooniego, sapie, chodzić nie może, kilka operacji normalnie kaleka. No ale co wygrał to jego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zależy jakie masz cele i pod kątem ich realizacji należy takie osoby rozliczać. Jeśli "głupie pompowanie mięśni" da kolesiowi lepszą sylwetkę to niech pompuje skoro chce być kulturystą, mi to wisi.
No ale zawsze może przyjść na siłkę koleś co wcześniej miał w domu drążek