@peszmerd: nie powielaj głupot, ciekawe komu by się oplacalo odpalać/składać linię produkcyjną z gorszym produktem specjalnie dla Biedronki? Po prostu każdy chce mieć w niej swoje produkty, bo to tam walą tłumy.
@jasnepelne w---a nie ma prawa zamarznac, trzymalem wódke tygodniami w zamrazalce , aby mieć w razie niezapowiedzianego goscia i nigdy na kamień mi żadna nie zamarzla, jedynie była w stanie żelu.
@jasnepelne: na przyszłość kupuj polską wódkę. Finlandia tez mi zamarzła nie raz i nie dwa i nigdy nie była z biedronki. Jak mieszkałem w UK to u nich zamarzała dosłownie KAŻDA w---a, ale moze to była wina tego, ze miały 36-37%. Ale rozumiem twój ból, bo też preferuję wódkę zmrożoną do oporu.
@YourNightmare: No tak... Właśnie tak myślałem - krystalicznie czysta woda lol. A powiedzieli na tym szkoleniu dlaczego inni producenci wódek mieliby dodawać jakieś g---o zapobiegające zamarzaniu?
@jasnepelne ja bym jej tak w temperaturze pokojowej nie trzymał bo szkło może sie rozprężyć, eksplodować i rozdupić ci mieszkanie, a co za tym idzie zepsuć sylwestra
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
Kupiłem wczoraj 1l Finlandii w biedronce. Tradycyjnie włożyłem flaszkę do zamrażarki.
Pierwszy raz mi flaszka zamarzla.
To normalne?
#sylwester #kiciochpyta