@jasnepelne: wszystko co jest w biedrze jest robione specjalnie pod biedrę, nie wiesz tego? Przecież niższa cena nie bierze się z tego, że bieda ma zajebistych handlowców tylko dlatego, że biorą gorszy produkt.
@jasnepelne: Nie mam na to dowodów, ale coś jest nie tak. Kup to samo p--o z biedry i z innego sklepu i porównaj smak. Mam wrażenie, że biedra skupuje gorsze partie, które są do spożycia, po niższych cenach.
@peszmerd: @bombelaz: masakra jakaś. A nie chciało mi się jechać specjalnie do monopolowego, byłem zmęczony po pracy i tak wyszło: "zrobię zakupy w jednym miejscu". No i wczoraj mieli fajną promocję: zrób zakupy za 150 zł, a fajerwerki dostaniesz za 50% ceny. Wziąłem takie duuuuże fajerwerki i 80 cebulionów zaoszczędziłem, ale teraz żałuję :(
@bombelaz: @peszmerd: powiedzcie mi jeszcze, czy taka w---a, jak już się całkiem rozmrozi, zachowa jakieś tam właściwości? można kupić coś i zmierzyć poziom alkoholu w tej flaszcze? niedługo jadę do brico marche po pierdoły, oni tam mają jakiś dział z winami, alkoholem... może kupię i zmierzę? tylko co i jak?
@jasnepelne: nie mam pojęcia jak smakuje zamrożona-rozmrożona w---a, ale to nie p--o które ma CO2 które po zamrożeniu i rozmrożeniu traci swoje właściwości. Z wódką powinno być okiej. A-----l nagle nie wyparuje
@bombelaz: jeszcze nie:P do sylwka jeszcze parę godzin :) żona by mnie z------a, jakbym o 9 rano otworzył flaszkę hehe "wiesz kochanie, to dla testów, wykopki proszą chlip" xD
@jasnepelne: Zostaw na inną okazję, albo daj komuś w prezencie jak nie otwierana. Ja bym nie chciał ryzykować na sylwka podejrzanym alkoholem. W końcu jedna taka noc w roku. Tak w ogóle to polecam w----y, którą dziś się będę raczył :)
@xxdnbxx: Ja potrafię trzymać Soplicę orzech laskowy nawet kilka tygodni w zamrażalniku i cały czas jest płynny. Może sekret nie leży w samych % alkoholu, a w jakichś dodatkach przeciw zamrażaniu?
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
Kupiłem wczoraj 1l Finlandii w biedronce. Tradycyjnie włożyłem flaszkę do zamrażarki.
Pierwszy raz mi flaszka zamarzla.
To normalne?
#sylwester #kiciochpyta
@bombelaz:
@xxdnbxx: Ja potrafię trzymać Soplicę orzech laskowy nawet kilka tygodni w zamrażalniku i cały czas jest płynny. Może sekret nie leży w samych % alkoholu, a w jakichś dodatkach przeciw zamrażaniu?
@jasnepelne: @bombelaz: @peszmerd: @alphabeta: @zgredek5812: