Aktywne Wpisy
Wrrronika +4
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +32
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Czołem, będzie trochę bóldupy apropo #rozowepaski i pare porad dla stulejmanów. Wszystkie piwniczaki odkładają w tym momencie penisy na swoje miejsca, wyłączają #ladnapani i czytają.
Otóż drogie #rozowepaski, jesteście niesamowicie nudne.
Serio. Jesteście często po prostu okropne, nie mówie tego złośliwie, po prostu znaczna większość z was jest nie warta uwagi i tyle. A najmniej chyba wytapetowane lale. Większość stulej tutaj ma problemy tego typu: "no, podszedłbym do niej i porozmawiał, ale jestem taki c-----y j--------e". Wiesz co? Jebnij się w łeb. Wiesz czemu różowe chodzą wytapetowane, w super ciuchach i odsłaniają pół dupska? Bo to jedyne co mają do zaoferowania. Zaraz będzie #boldupy, że jakto, my jesteśmy takie niesamowite. Otóż nie.
Taki mały opis mnie, jestem mężczyzną w kwiecie wieku, studiuje sobie zaocznie w jednym z większych miast w polsce. W ciągu tygodnia prowadzę sobie własną firmę i to wszystko jakoś powoli się kręci. Jestem całkiem przystojny i wygadany, regularnie sobie chodzę na #mma, czy tam inne #silownia. Nie jestem adonisem, ale staram się. Auto mam standardowe, w leasingu bo w leasingu, ale mam, nowe. Dodatkowo od dzieciaka byłem odważny, wszędzie jestem, wszystkiego próbuję, jeżdżę po całej europie, i nie jednokrotnie coś próbowało mnie w--------ć, jak nie wlazłem w gniazdo os, to u-----a mnie jakaś jadowita ryba, ogólnie mam mnóstwo przygód, i mam o czym opowiadać. Bardzo dbam o siebie, i to chyba ten wiek, kiedy szukam sobie kogoś na dłużej, i załamuje ręce.
Jesteście wytapetowane i puste. Sporo w życiu widziałem i nie wiem, ale na mnie nie działa ta cała wasza "chemia", wypsikane parfumami tak, że po przewiezieniu takiej samochód musi się wietrzyć całą noc... Dodatkowo jakieś zainteresowania? A co to jest? No to tak, oglądam telewizje, czasem jestem w kinie i lubię makijaż. Koniec. Koniec k---a zainteresowań. Ja o moim życiu, historiach, podróżach mogę opowiadać godzinami. Mam mnóstwo ciekawych historii i potrafię je opowiadać w ciekawy sposób. Do tego jestem po prostu dobrze radzącym sobie facetem. A wy? Skończyła taka jakieś liceum, i siedzi od roku w domu, bo liczy, że pozna księcia z bajki, który będzie jej wszystko sponsorował, wymagania z p---y. No bo jak to? Facet ma o siebie dbać, ma być zaradny, stanowczy, zdecydowany, ma mieć pieniądze, fajne mieszkanie, dobry samochód, najlepiej jeszcze 6 pak na brzuchu, ma adorować swoją księżniczkę. Bo jak to? Ona ma pierwsza zagadać? Tak się nie godzi! A najgorsze są takie, które skończyły studia na jakimś #gownokierunek, są zdesperowane jak c--j. Bo wszystkie koleżanki mają już facetów i mają #bolec a ja nie. Więc z mieszanki tego wszystkiego wychodzi zdesperowana cizia, do tego chamska, bo "nie jestem łatwa" Nosz k---a
Zaczyna mi brakować sił na odsiew tego całego plewu. Dodatkowo mało czasu, więc zacząłem korzystać z tego całego #badoo i #tinder a tam to... Już wogóle dramat. Piszesz z dziewczyną kilka dni. Proponujesz spotkanie, szybkie nie. Ty zastanawiasz się co się właśnie stało, bo no może i laska jest ok, ale nie chce Ci się już z nią pisać, bo kończą wam się tematy, wolisz zaprosić na te słynne ciastka i kawe. To odpowie nie. Nie że nie i może. Nie i c--j, jesteś psem i masz się bardziej postarać, żeby więcej księżniczkę łechtać po p-----e, to może łaskawie gdzieś razem wyjdziecie. No j--------e. Jak poświęcam Ci ten j----y czas, którym jak powszechnie wiadomo nikt nie sra, to bądź na tyle miła, i daj się wyciągnąć chociaż na jakąś kawe, odbieram spod domu, płacę za wszystko i odstawiam pod dom. To nie...
Po jakimś czasie na tych dziwnych portalach stwierdziłem że poszukam przyjaciółki. I wale na starcie coś w stylu, że nikogo nie szukam i szukam jedynie przyjaciółki, to na starcie traktują mnie jak śmiecia, no bo jak to, nie mam u niego szans? Hurr durr, j---ć frajera. No k---a dramat.
Zaraz mi pewnie powiecie, że "obniż wymagania ty k---o biedaku". Mam wymagania. Dużo oferuje, więc chcę coś w zamian. Moje podstawowe wymagania to:
-Wygląd minimum 5/10
-Dbanie o siebie, absolutna k---a podstawa
-Umiejętność rozmowy. Nie chce mi się non stop wypytywać Cię o wszystko, a Ty mi łaskawie odpowiadasz. Co to k---a przesłuchanie?
-Brak wad genetycznych (po niektórych laskach w necie musiałem dodać ten punkt)
-Brak znaczącej wady wymowy!
Ogólnie moje drogie panie, prezentacja u was leży i kwiczy. Jest dobrze, dopuki nie otworzycie ryja. Potem wstyd się z wami pokazywać. Skoro jesteś ładną dziewczyną, dbasz o siebie, to DO C---A NIE KLNIJ! Bo cały urok twojej osoby pryska. Albo te c-----e odzywki... Ja na codzień pracuje z klientem, staram się dlatego jak najlepiej zaprezentować samego siebie. Dbam o swoją dykcje, mam ciekawy głos, używam poprawnej polszczyzny, i niesamowicie mnie w-----a, że czasem na moje słowa laska przytakuje, bo nie wie nawet co powiedziałem. No tak, jak się całe życie mówi: Ok, spoko, siema, nara gitara czy tam inne melo, to nie zna się poprawnej polszczyzny, i na moją odpowiedź słowem "bynajmniej" nie wiecie co odpowiedzieć, bo nawet tego słowa nie znacie. Część z was próbuje używać zaschniętego już w pewnej części organu zwanego mózgiem i używa słowa bynajmniej jak przynajmniej. No k---a dramat.
Nie wiem, czy to ja urodziłem się jakiś p--------y? Własną siostrę uważam za szczyt debilizmu, bo jak czasem jej się kobieca logika odpali, to wychodzę, bo nie moge słuchać tego p---------a. Argumenty? Zapomnij, ja mam racje! Hurr Durr. A jest ode mnie o 15 lat starsza...
Podsumowując cały ten wywód. Drogie stuleje! Praktyczne porady jak wyrywać różowe.
1. Dbaj o siebie do c---a. Prysznic z rana jak śmietana ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie daj się obcinać mamie, jeśli nie jest fryzjerką. Idź do salonu fryzjerskiego, nie o------l jednego kebaba i daj tej miłej pani 15zł, niech zrobi z tym twoim, ryjem jakiś pożądek!
2. Nie myj się k---a mydłem, tylko idź do jakiegoś sklepu i kup ŻEL. Nie wiem czy wiesz ale one też ŁADNIE PACHNĄ, a szczególnie te sportowe sprawiają, że twój pot nie ma zapachu, więc polecam.
3. ZAINWESTUJ W KOSMETYKI. Żel do włosów, pomada, guma, COKOLWIEK. Facet jest w obecnych czasach ŁOWCĄ! Postaw te włosy do góry, na bok, cokolwiek, zrób coś z nimi do c---a, pokaż, że są zadbane. Turba mocnego żelu starcza na 2-3 miesiące, a kosztuje 15 zł... Do tego wynaleziono coś takiego jak ANTYPERSPIRANT! Nie rozumiem jakim chujem ludzie tego nie używają... 10zł, i spokój na nie wiem, miesiąc? To tak dużo? A NIE ŚMIERDZISZ! Dodatkowo perfumy. Przestań się pryskać jakąś perfumą z bazaru za 15zł którą dostałeś od mame pod choinką z napisem ADADIS czy inny NAJK. Idź do drogerii i kup DOBRĄ perfumę. Wiesz, że dobre perfumy są tak inwensywne, że starczy PSIKNĄĆ K---A RAZ i zapach utrzymuje się na ubraniach tydzień? Ale nie, lepiej kupić najk za 15zł i n---------ć tym gównem po wszystkim, żeby wszystko co przeleci zdychało, może złapiesz obiad!
4. MYJ zęby do c---a. Kup sobie elektryczną szczoteczkę do zębów, i poświęć co rano te 5 minut na dokładne wyszorowanie tego j------o ryja. Jak palisz p-------y to zainwestuj też w gumy do żucia! J--------e. Jak ktoś ze mną rozmawia, i pali p-------y, to czasem sam u do ryja wciskam gumę, bo tak mu z ryja wali. Raz pewna dziewczyna w pubie chcąc mnie pocałować trochę się zaskoczyła bo, odepchnąłem ją od siebie i prawie zwymiotowałem. P-------Y ŚMIERDZĄ, PALACZE TEŻ!
5. Pracuj nad gadką. Możesz opowiadać o gównie, ale rób to z ogniem w oczach. Laski i tak są tępe jak trzonek od siekiery, i po prostu wygrały loterie genetyczną, a te którym się nie udało, nadrabiają tapetą także, nie stresuj się przy nich, bo to tępe lambadziary w znacznej większości. Mów do lustra. Pracuj nad dykcją, naucz się mówić ciekawie, rozmawiaj z siostrą z mamą, dużo o wszystkim, mów mów mów! Naucz się mówić godzinami, bo często laska nie ma nic do powiedzenia. Bo ich życie polega na jedzeniu, sraniu, spaniu, robieniu tapety i raz na jakiś czas wyjściu z hihihi koleżankami do hihihi galerii i zrobieniu paru fotek. Przestań je k---a stawiać na jakimś piedestale! Urodziła się ze szparą między nogami zamiast zwisającym kawałkiem mięsa i z tego powodu ma być lepsza niż Ty? Wolne żarty.
6. Bądź zdecydowany. Udało Ci się umówić z laską na randkę? Fajnie. Jestem po Ciebie o 16. "Ale ja muszę się przygotować!" To niech spręży dupę. Jak Ci się nie podoba, to narazie, zrób tak, żeby zdążyć, albo w---------j. Zdąży, zaufaj mi. Nawet lepiej, bo może będzie mniej tynku na twarzy i dojrzysz jakimś cudem kształt jej twarzy ;)
7. Laska wykręciła się z randki? Nie przyszła? Olej ją. Serio. Gdyby naprawdę chciała, to by dała radę. Nie przyszła bo by nie chciała, i w dupie miej to, że jej kot Marcel ma dzisiaj urodziny, czy przyjaciółka źle się czuje. Gdyby chciała, to by przyszła. Koniec tematu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@aleksandra00: A jaki to wtedy zadbany?
@InsaneMaiden: o k---a xD najgłupszy komentarz jaki dziś przeczytałem, sory xD
@AnonimoweMirkoWyznania: po tym mi ręce opadli do samej podłogi. Wielki pan światowiec kupuje se "perfumę"... O jak straszliwie żenadłem... 21 wiek, ludzie zara Marsa skolonizujo, a tłumoki nadal mówio "perfuma"... I jeszcze ma czelność rad udzielać... Pusty, wyżelowany laluś, ma pretensje do pustych, wytapetowanych lalek. Przyganiał kocioł...
ZABIERZCIE ODE MNIE
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
używam poprawnej polszczyzny
dopuki
perfum
najpierw popracuj nad sobą a potem wymagaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)