Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
#patologiazewsi #patologiazmiasta #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Ewidentnie kobieta w ciąży w tej historii zawiniła tym, że śmiała wyjść z domu w ciąży.
Bo ani nie była roszczeniowa (ba, nie skorzystała ze swojego przywileju, tylko stała w kolejce
Przerażenie ogarnia gdy zaczyna się czytać co ludzie z siebie wyrzucają w internetach. Uprzedzenia, ksenofobia, megalomania.
Zastanawiam się, w jaki sposób w internecie selekcjonować rozmówców?
Idąc chodnikiem widzisz lumpa - wiesz, że sobie nie pogadacie. Widzisz drecha z puszką piwa - wiesz, że prawie na pewno pod kopułą siano... A w internecie dopóki się do chama nie odezwiesz to może Ci się wydawać,
@cropdd: Mhm, mhm. Wytykasz jej. To jeszcze wyjaśnij, skąd wziąłeś to, że się bardzo spieszy i nie może postać w kolejce po zakupach, skoro jasno jest napisane, że stała w kolejce z wszystkimi ludźmi?
Co ta sugestia, jakoby rzekomo nie mogła stać w kolejce, a mogła robić zakupy miała pokazać, jeśli nie była wskazaniem braku sensu i