Wpis z mikrobloga

Zaraz sylwester więc się zacznie wysyp wpisów stylu "bezka z podludzi co sie najebia w sylwestra, jestem leszpy bo bede trzezwy siedzial w domu przed komputerem albo czemu wszyscy uparli sie ze trzeba gdzies isc na sylwestra". Dlatego już teraz tłumacze piwniczakom.
Przyjęło się w społeczeństwie że sylwestra spędza się przeważnie na imprezie z przyjaciółmi. Tylko trzeba najpierw tych przyjaciół mieć. Normalny człowiek nie ma z tym problemu. Dostanie gdzieś zaproszenie albo sam zaprosi kogoś do siebie. Wbrew pozorom nie każdy musi kończyć #!$%@? przed północą. Prawie co roku wśród moich znajomych znajdzie się ktoś kto nie pije albo przynosi sobie piwo i nikt nie robi z tego problemu. Znam też kilka osób które będą tego dnia siedziały same. Po prostu nie lubią dużego towarzystwa i imprez. Tylko oni w przeciwieństwie do przegrywów z mirko nie dorabiają sobie do tego jakiejś ideologi, że plebs skończy #!$%@? a oni będą trzeźwi w domu i w ogóle są lepi bo będą siedzieć sami, podkreślam sami w domu bo przeważnie jak ktoś tak piszę i mówi to po prostu nie dostał nigdzie zaproszenia i ma
ból dupy xDD.
#sylwesterzwykopem #oswiadczenie
  • 8
  • Odpowiedz
@xqwzyts: ja nie dostałem zaproszenia na sylwestra nigdzie, więc zaproszę paru znajomych do siebie. I nie będę pił. Prawdopodobnie będę jedną z dwóch osób niepijących. Druga osoba posiada samochód jak i ja, więc jeszcze może będzie tego taki plus, że spakujemy się w samochody całą ekipą i pojedziemy w fajne miejsce oglądać fajerwerki. Nie jest mi ani trochu źle z tym, że nie będę pił.
  • Odpowiedz
@kiedys_bylem_fajny: @xqwzyts: i o to chodzi i o to chodzi.
Ale zaraz zleca sie (z reszt ajuz na mirko na nocnej widac) jelopy z chanmowa i bedzie hurr durr debile i prostaki sie bawia w sylwestra, sped bydla, wyprane mozgi, podazaja za moda, wydaja kupe kasy bez sensu.
Ale ja, ale ja JA wiecie jestem jak #!$%@? platek sniegu, ja wyplywam na przestwor oceanu, wyjatkowy, jedyny, niepowtrzalny, mam
  • Odpowiedz
@xqwzyts: tyle ze to też działa w drugą stronę. Większość ludzi idzie na sylwestra bo boi sie zostac w domu boi sie opinni spoleczej. To tez jest przegryw
  • Odpowiedz