Wpis z mikrobloga

Jak w 2016/2017 roku otrzymac dofinansowanie na prawo jazdy C (+ KW?). Jakie sa mozliwosci dofinansowania calosci lub czesci wydatkow? Chcialbym zrobic kat C i sie rozwijac w tym kierunku, ale kwota zrobienia calosci troche mnie przeraza. Korzystal ktos, lub slyszal jak to mozna rozegrac zeby bylo jak najlepiej? #prawojazdy #pytanie #pieniadze #kalisz #transport #ciezarowki
  • 7
  • Odpowiedz
@quarox: z przez Urząd Pracy pytałeś? Zarejestrować się jako bezrobotny i już tam im wytłumaczysz co chcesz osiągnąć. Wiem, że kilku znajomych tak zrobiło, ale był później warunek, że jeśli się nie zatrudniłeś przez 3 miechy samemu albo nie przyjąłeś 3 ofert z PUPu to musiałeś kasę za kurs zwrócić.
  • Odpowiedz
@quarox: W pośredniaku pytaj, nie na mirko.U mnie trzeba mieć gwarancję zatrudnienia od przyszłego pracodawcy, a i tak piniendzy nie majo.
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: @8ary: bylem, wzialem papierek do wypelnienia i mam go w domu jeszcze nie uzupelnionego, przejde sie z nim pewnie po nowym roku. Kombinuje teraz z pracowadawcami, mam dobrego kumpla ktorego brat ma firme transportowa i kazalem mu sie zapytac, powiedzial ze przemysli.... wiec pewnie nie, ale jeszcze chce popytac mojego instruktora moze cos wie, myslalem czy ZDZ przypadkiem nie dofinansowuje.
  • Odpowiedz