Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz

http://i.imgur.com/etdMaxz.jpg
Wyczuwam woń agonii, windows jeszcze bootuje, ale wolno się włącza, straciłem kompletnie dostęp do folderu Obrazy (folder jest uszkodzony i nieczytelny). HDTune wykrył około 2% bad sectorów w różnych miejscach na dysku.
Czy to na 100% fizyczne uszkodzenie dysku (SSD)?
#komputery
źródło: comment_cNPbDHW5Nm0l0mLZWaqZxuTmVgvXqky1.jpg
Pobierzmoim zdaniem nie uszkodzenie a wyczerpanie limitu zapisów w komórkach pamięci
@paprok Co wy za głupoty gadacie, przecież tutaj są 3 błędne zastąpione sektory i tyle, sama zakładka health jest okej, zrób full error scan
@Jurigag: jakie 3 kolego? ja widzę 108 ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■