Aktywne Wpisy
kamz_4con +169
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bez żadnych wcześniejszych objawów stracił całkowicie moc (prawie prawie zero reakcji na gaz, jedynie rwanie silnika na trójce), jeszcze po zatrzymaniu chodził na wolnych obrotach reagując na dodatnie gazu raz zgaśnięciem, a raz nierównym wzrostem obrotów. Po kilku minutach w ogóle nie dało się go odpalić...
Gdzieś wyczytałem, że być może gdzieś pospadały przewody na dolocie, niby objawy byłyby logiczne...
#mechanikasamochodowa
@krzysssi33k:
Na razie tyle, mam szansę odbioru auta na święta. EGR - część z wymianą za około
@ScaRRyMaN
Tez tak sądzę, ze przegiecie, ale z drugiej strony oddalem do jednego z lepszych serwisow w gdansku. Sam egr delphi na intercars kosztuje 800 zl, pewnie maja ponad 100zł rabatu na to co ukrywaja w wycenie ale to powszechna praktyka. Wymiana 200 zl. Poza tym wiedzą ze zalezy mi na aucie na święta...