Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.9% (597)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.1% (452)
matluck +912
[]
@elloMadafaka: bardzo ładnie. Jedyne co bym zmienił to wpuścił kontakty w blat na chowanym dynksie, a tym samym usunął je ze ściany.
#januszeprojektowania
Połówki okna niestety nie otworzysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zly_dzien: w sumie tak. W takim razie kontakty pod czajnik wrzucił bym w mnie eksponowane miejsce. Np obok komina po lewej stronie płyty bez ognia...
@piotreek88 Magiczny Piekarnik od @SOLGAZ
@piotreek88 Magiczny Piekarnik od @SOLGAZ
@elloMadafaka: kuchnia naprawdę spoko. To są już nieistotne szczegóły. Niech służy...
Przecież ten mniejszy zastępuje wszystkie inne.
Fituje i to bardzo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nuda panie. Wszyscy tylko białe.
Jeszcze kilka lat temu jakieś urozmaicenie było, a teraz to nawet wzornika kolorów ze sobą nie noszę, gdy idę ustalać jakie meble będę robił do kuchni.