Aktywne Wpisy
fux0cit +11
poznawanie kobiet po 30 be like XD p------e to zostaje singlem, pojade do jakiegos klasztoru w Gruzji i bede wypiekal chleb jako mnich, to ma wiecej sensu niz pisanie z kimkolwiek #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
źródło: IMG_1943
Pobierz
ibleedforyou +6
zajmuje sie testowaniem tera

Pierwsze plotki transferowe już są. Bereszyński do Aston Villy (środek Championchip) a Pazdan do Pescary (przedostatniej drużyny w Serie A - bardzo mocnego kandydata do spadku). Zarobki pewnie lepsze - chociaż Legia źle też nie płaci... Jestem ciekawy jak to wyjdzie, bo jakoś mam wrażenie, że zawodnicy nie będą palić się do takich transferów. Dochodzi kwestia Nikolicia - w sumie on nie gra, ale jak na 28 latka, który pcha się do Chin albo USA to wiadomo, że sportowo raczej już nie ma większych ambicji, a chodzi tylko o kasę...
@Maver87: wybierz jedno
@cielo: Bereszyśnki to też nie głupi chłopak, myślę, że też odmówi...
@Oskarek89
@cielo
@0710 bereszynski prowadzi tez rozmowy z benfica( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maver87: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co by nie było, Pazdan miał raczej poważną ofertę w lecie z Besiktasu gdzie mógł zarobić i pograć o wyższe cele, to teraz raczej nie będzie mu się palić do przedostatniej drużyny w Serie A. Podobnie Bereszyński, gra na dobrym poziomie w LE, walczy o miejsce w kadrze, może liczyć na
@redheart: a wiadomo gdzie Broź idzie czy po prostu wiadomo, że odchodzi?