Aktywne Wpisy

Giga_Przegryw +10
Obstawiajcie kto zostanie nowym prowadzącym głównego wydania wiadomości w #tvpis. Dla mnie absolutny pewniaczek to ktoś z trójcy fajnopolaków - albo Krasko albo Durczok albo Tomasz Lis.

Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Pierwsze plotki transferowe już są. Bereszyński do Aston Villy (środek Championchip) a Pazdan do Pescary (przedostatniej drużyny w Serie A - bardzo mocnego kandydata do spadku). Zarobki pewnie lepsze - chociaż Legia źle też nie płaci... Jestem ciekawy jak to wyjdzie, bo jakoś mam wrażenie, że zawodnicy nie będą palić się do takich transferów. Dochodzi kwestia Nikolicia - w sumie on nie gra, ale jak na 28 latka, który pcha się do Chin albo USA to wiadomo, że sportowo raczej już nie ma większych ambicji, a chodzi tylko o kasę...
@Maver87: wybierz jedno
@cielo: Bereszyśnki to też nie głupi chłopak, myślę, że też odmówi...
@Oskarek89
@cielo
@0710 bereszynski prowadzi tez rozmowy z benfica( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maver87: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co by nie było, Pazdan miał raczej poważną ofertę w lecie z Besiktasu gdzie mógł zarobić i pograć o wyższe cele, to teraz raczej nie będzie mu się palić do przedostatniej drużyny w Serie A. Podobnie Bereszyński, gra na dobrym poziomie w LE, walczy o miejsce w kadrze, może liczyć na niezłe zarobki i tak jak
@redheart: a wiadomo gdzie Broź idzie czy po prostu wiadomo, że odchodzi?