@lubielizacosy auto ma 18 lat. Kupiłem go już z pokrowcami. Ale masz rację. Fotel od strony kierowcy ma jakieś pęknięcie. A co do uchwytu to co drugi VAG ma z nim problem. Nie jest to trwała część ( ͡°͜ʖ͡°) jak go nikt nie weźmie to wtedy o nim pomyślę ;)
@koziol87 Miałbyś wreszcie porządny samochód( ͡°͜ʖ͡°) Swoją drogą popełniłeś wszystkie błędy sprzedającego amatora: 1 Słabe zdjęcia nieumytego samochodu. 2. Okropne pokrowce na fotelach. 3. Zdjęcia wad takich jak urwanego plastiku i brakującej podłogi bagażnika. 4. Wypisujesz w opisie, że auto to złom, bo w sumie to włożyłeś w nie prawie dwa razy tyle co jest warte ( ͡°͜ʖ͡°)
@lubielizacosy: Uwierz mi mireczku że Laguna 2 a szczególnie w dieslu to królowa lawet. Kolega kupił dwa miesiące temu i na dzień dobry DPF i sprzęgło do wymiany. Z resztą popatrz na ceny tych aut i porównaj z cenami chociażby VW passata z podobnego roku.
@koziol87 Zadbane w benzynie mają taki sam poziom awaryjności jak golf 4 albo i mniejszy. Zresztą Laguny mają kiepskie Diesle, a Golfy benzyny ( ͡°͜ʖ͡°)
https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-iv-1-6-akl-lpg-CID5-IDjf3Bz.html
#sprzedam #motoryzacja
nie powiem; potrafi zachęcić do zakupu.
Co się pośmiałem to moje.
źródło: comment_RTBLZU3aOWtVr0leoU97LVfAQKtRHbCn.jpg
Pobierz1 Słabe zdjęcia nieumytego samochodu.
2. Okropne pokrowce na fotelach.
3. Zdjęcia wad takich jak urwanego plastiku i brakującej podłogi bagażnika.
4. Wypisujesz w opisie, że auto to złom, bo w sumie to włożyłeś w nie prawie dwa razy tyle co jest warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_94IltQWv3D9mpebXhzoSxMAzcUkibzy3.jpg
Pobierz