Aktywne Wpisy

annlupin +23
siem nocna pijecie co
źródło: annlupin20250607
Pobierz
Ana77 0
Zostawiłam samsunga w trawie na ulewie. Kosztował 1000 zł.Czy jest sens go naprawiać?
#telefony #informatyka #smartfon
#telefony #informatyka #smartfon

#stulejacontent #wpiszdupy
lvl28 po paru dluzszych zwiazkach. Nie pale, pije okazjonalnie. Dobra pracbaza (9k netto PLN / miesiac).
Nie mam parcia na zakladanie rodziny, ale tez nie mialbym nic przeciwko.
Po pierwszym #roksa cos we mnie sie zmienilo.
Nie jestem zagorzalym zwolennikiem lub przeciwnikiem. Jest bo jest. Kto chce, niech korzysta, jego sprawa.
W zyciu poznalem sporo kobiet. Te, na wzgledach ktorych (w jakims sensie) mi zalezalo, odpuscilem (wlasnie po #roksa).
Wieksza czesc albo pier*olila non stop o pracy, byla caly czas spieta. Wymagala prezentow, strzelala fochy.
Narzekala, marudzila. Ciagle wincyj ... zabawy, alkoholu, wycieczek. Albo dziecka po paru miesiącach znajomości, bo im się czas kończy.
A wszystkie na poczatku wydawaly sie takie normalne, fajne, otwarte, wartosciowe, atrakcyjne.
Jedna buty chciala za tysiaka. Ladna babka, ale typowa ksiezniczka (bogatego tatusia). Troche sukowata.
Probowala mnie owinac wokol palca. Nie dostala tych butow. I ch*j :).
Ale nie powiem, na poczatku najbardziej mi sie podobala (zadbana, w miare ladna, dobra figura). Nawet to jej palenie mi tak nie przeszkadzalo.
Pewna czesc nie miala nigdy na nic czasu, bo wiecznie praca. Albo nie wiedziala czego chce.
Moze cos ze mna nie tak, moze nie oswiadczylem sie w pore. Ale zadna nie byla najwyrazniej tego warta.
Moze gdzies czeka ta jedyna (watpie). Byc moze mialaby mi za zle. Ale tez pewnie dziewica by nie byla, wiec tego...
Do czego zmierzam? Do kolejnej gownoburzy.
Zalozyc rodzine ze swietna partnerka, czemu nie?
Ale z praktycznego punktu widzenia #roksa wydaje sie byc ciekawa alternatywa. Zycie przemija, kobiety sie starzeja.
Mezczyzni tez, ale chyba nabieramy wartosci z wiekiem.
Jeszcze rok, dwa lata temu nie przypuszczalbym, ze tak mi sie zmieni swiatopoglad.
Ale jak sie rozowym nie podoba, to bawcie sie same w wasze gierki :). Ja sie z tego ukladu wypisuje.
I ch*j.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Komentarz usunięty przez autora
Roksa mnie obrzydza...
Chcę mieć męża, do tej
Zaakceptował: Zkropkao_Na