Wpis z mikrobloga

@Trixie: Ty tak serio? :D To jakbyś chciał kupić Burgera albo Kawior, może i to i to lubisz, ale to chyba nie teggo rodzaju dylemat :P
GTI208 wygląda jak auto dla kobiet, a GT86 wygląda na szybszą niż jest, ale to taka trochę MX-5 pure fun.
@Trixie: są praktycznie #!$%@? :) Kupisz GTi i zawsze jak zobaczysz GT86, będziesz miał minę z łezką w oku (if you are a car-guy), a praktyczność Puga przy da się 2razy w roku.
@Trixie: GT86 to będzie kiedyś #!$%@? klasyk, może zbliżony hajpem do supry. Myślę, że miło będzie popatrzeć na to auto i pomyśleć, że się je kiedyś miało. 208, nawet GTI nie wygląda tak efektownie, powiedziałbym, że wygląda. dość przeciętnie. Praktyczniejszy, owszem, ale kiedy chodzi o takie auto, to chyba #yolo. poka co kupisz
@Trixie: jakbym miał wybór między tymi 3 autami to chyba wybrałbym Fiestę. 208 bym skreślił, bo zupełnie do mnie nie przemawia wygląd tego auta, GT86 jest mało praktyczne i wygląda szybciej niż jest w rzeczyiwstości, na co zwrocił uwagę @kipowrot. Do Fiesty wrzucisz trochę bagażu, a jej wygląd nie jest aż tak agresywny przez co może czasami zadzwić na drodze.
@Trixie: przede wszystkim się przejedź każdym, bo czasami z autami jest tak, że pomimo, że nam się podobają to jeździ nam się nimi źle i na odwrót. Ja tak miałem z Giuliettą. Niby bardzo spoko, ładne auto z zewnątrz, w środku starocie i jeździło mi się tym naprawdę słabo. Nie chodzi mi tu o prowadzenie itp. tylko po prostu źle mi się w niej siedziało, układ kierownicy i manetek mi nie
@ArekJ True, trzeba się przewieźć. Im większa ilością samochodów jeździłes tym większe masz wyobrażenie o możliwościach. Nie to co mój wujek Polonez>Octavia>Rapid i nie ogarnia, że samochody mogą być lepsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)