Aktywne Wpisy

scorp_gfx +176
tych wroclawskich gastronomow juz posralo do reszty z tymi cenami xD
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
źródło: 467471826_1513097126062653_2798682597652258021_n
Pobierz
Koledzy i koleżanki, polecicie jakąś gre FPP/TPP na 20-30h? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie jakiś sandbox typu RDR, CP2077, Days Gone, Bordery czy Far Cry... coś bardziej korytarzowego powiedzmy, w stylu Silent Hill nowego?
#gry
#gry

Mojego męża ojciec jest w ciężkim stanie po wylewie. Nie wiadomo czy przeżyje. Mój mąż wciąż płacze i ogólnie jest załamany tą sytuacją. A ja? Czuję pustkę. Ze trzy razy uroniłam kilka łez, np. dzisiaj w drodze do pracy, ale to będąc sama. Przy innych nie jestem w stanie okazać smutku. Jestem w stanie skutecznie wyłączyć myślenie na ten temat. Czy jestem zimna i bez uczuć?
Niedługo zaczynam terapię behawioralną w związku z depresją i stanami lękowymi. Powiedzieć o tym terapeutce?
Źle mi z tym. Czuję się podle. Nie potrafię okazywać głębokich uczuć i przez to czuję się jak zły człowiek albo jakaś socjopatka.
#psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
@AnonimoweMirkoWyznania: nie jesteś.
@AnonimoweMirkoWyznania: Skro się z tym źle czujesz to chyba oczywiste że powinnaś powiedzieć o tym terapeutce.
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak, tak, tak i jeszcze raz: TAK. Pełna szczerość i pełna otwartość - z takim zamiarem masz tam pójść, a wtedy może się to stać naprawdę pomocne.
Zaakceptował: xadereq
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak, zdecydowanie. Anhedonia i inne odstępstwa od normy emocjonalnej to markery depresji.
To jest trochę tak jak interpretowanie każdej wypowiedzi osoby ze schizofrenią przez pryzmat jej urojeń, podczas, gdy to nie jest tak, że wszystkie wypowiedzi osoby
@ZielonyProgramista21: @rbk17: @spere: @RobotKuchenny9000: @LordJan: @rainkiller: @rybik_spod_wanny:
Teść ma 63
zupełnie niepotrzebnie - nie ma w tym niczego złego. ja mam podobnie.
Nie zaszkodzi jak wyrzucisz to z siebie.