@masiej: no też pozycja obowiązkowa, natomiast ja korzystam z crackowanej wersji, z powerampem już tak nie szło kombinować, co chwile wywalało za brak licencji :( @LuK1337: hehe, no wiem, że 1 zł ( ͡°͜ʖ͡°) przecież nie żaluje zakupu /edit nie wiedziałem, że można to sprawdzić za ile kupiłem i było to: 8,50 zł więc jednak nie przycebuliłem aż tak bardzo
@masiej: ta instaluje z mojej kopii poweramp co zrobiłem przed wywaleniem usług Google. Nawet unlocker wgrany i dalej nie potrafi zweryfikować licencji
@masiej: woo dzięki, ja mam od dawna po normalnej cenie (16,90zł), ale od razu dziewczynie kupiłem ( ͡°͜ʖ͡°) @Dezynwoltura: zależy czego słuchasz, jeśli jesteś bardziej wymagający i chcesz odtwarzać takie formaty jak np. flac czy alac albo monkey's audio to tylko tym z tego co wiem. Za to żre dość sporo RAMu, jeśli masz mniej niż 500MB to nic nie porobisz z
#cebuladeals
źródło: comment_Z89ELaTDSPsVcPZ7DhNHxZqXEJBqbzUJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_t9x3yOrwb03pYfzOmPgpoMPbRp8NOzFK.jpg
Pobierzcebula niezła
ja keidyś też na promce kupowałem ale to chyba z 1,5zł dałem :/
@LuK1337: hehe, no wiem, że 1 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież nie żaluje zakupu
/edit nie wiedziałem, że można to sprawdzić za ile kupiłem
i było to: 8,50 zł
więc jednak nie przycebuliłem aż tak bardzo
@Kurajmo: i wszystko działa normalnie? instalujesz apki z .apk?
Nawet unlocker wgrany i dalej nie potrafi zweryfikować licencji
@Dezynwoltura: zależy czego słuchasz, jeśli jesteś bardziej wymagający i chcesz odtwarzać takie formaty jak np. flac czy alac albo monkey's audio to tylko tym z tego co wiem. Za to żre dość sporo RAMu, jeśli masz mniej niż 500MB to nic nie porobisz z
źródło: comment_ekWpIYS09ak6TGFiWHviyfmkcrID6kby.jpg
Pobierz