Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SunnO:

Dlatego w tej edycji dajemy Wam drugą opcję:

Wykop to szczególnie miejsce. Z jednej strony społeczność, która ogląda śmieszne kotki, z >drugiej zaś społeczność, która potrafi się zorganizować i nieść pomoc potrzebującym.

W ramach Wolontariatu możecie wspomóc finansowo dowolną, wybraną przez siebie >fundację charytatywną/schronisko lub inną organizację (np. Dom Dziecka).

Mamy
  • Odpowiedz
@peszmerd: to bez sensu, wyśle przelew za 30zł i w następnej edycji znowu s-------i sprawę? xd Powinni zakazywać udziału na dwa lata w Wykopoczcie. Nie marchewką to kijem.
  • Odpowiedz
@RatownikMagiczny: wystarczy wyciągnąć średnią z nowozapisanych osób na wykopocztę wobec tego ilu paczkę wysłało. Porównać ją z % wysłanych paczek przez mirka do ilości udziałów w wykopoczcie.

A tak na serio to zastanów się co ty w ogóle piszesz. Skoro ideą całej zabawy jest dołączanie coraz większej ilości osób, zakładasz z góry, że nowe osoby się wywiążą. W przeciwieństwie do osób, które już komuś zabawę popsuły.
  • Odpowiedz
@RatownikMagiczny: przecież wtedy te osoby mają wydłużony termin xD skończ p-------ć waść. Do tego argument "jest za darmo to nie narzekaj", "nie korzystasz to nie komentuj". Z mojej strony koniec dyskusji.
  • Odpowiedz
Skoro nie odpowiadają Ci zasady to można się nie zapisywać i kropka

Z----------ą za darmo, żebyś mógł się pobawić w #wykopoczta

@RatownikMagiczny: Kolego. Napisałem mój pomysł na usprawnienie akcji, żadnych drugich szans za 30 złotych. Nawet za 300, bo jak ktoś bogaty to i drobne dla niego. Teraz mi przyszło do głowy, że zawsze można spytać osoby która paczki nie dostała od tego mirka rok temu czy zgadza
  • Odpowiedz