Wpis z mikrobloga

Mireczki jakies dokladnie 7 dni temu zaliczylem upadek na leb, mialem glowe wielkosci arbuza opuchlizna zeszla jednak zostal maly krwiak, przy dotyku czuc ze jest miekki i mozliwe ze jest w nim krew, sa jakies srodki ktore pomoga wchlanianiu jego??? Lekarz powiedzial ze jak za 5 dni nie zejdzie to mam przyjsc i da skierowanie do chirurga... ale lepiej zalatwic by to bylo bezinwazyjnie... :(
#medycyna #lekarz #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 11
@Wjolka: @Enid: dzisiaj sie obudzilem i zauwazylem ze strupek ulegl rozpadnieciu przez co odrobina czarnej krwi jak smoła sie wydobyło... no i korzystajac z okazji... oproznilem te ranke do cna... :P spokojnie uzylem srodkow dezynfekujacych i pelna higiena... krew doslownie czarniutka widac ze sama by sie nie wchlonela takze juz guzka nie mam :P swoja droga nawet rana widac slabo sie zagoila ale nie ma sie co dziwic bo skora
@rakujp: wycisnalem cala krew z rany - niestety czesc pozostala i zwpaniala teraz mam taka lekka narosl pod skora wiec jakby rog mial mi urosnac :D ale zyje i jest git nawet blizny nie ma :D dostajesz byku złotą łopatę xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Reinspired: ja jak byłem mały to wziąłem od dziadka z garażu pas taki normalny bezpieczeństwa z samochodu, zawiesiłem go wysoko na drzewie i chciałem wejść po nim. Gałąź nie wytrzymała i to metalowe zapięcie #!$%@?ło mi się prosto na łeb, krew lała się po calej twarzy, ale do lekarza nie poszedłem XD do dziś mam bliznę i nie rosną mi na niej włosy, jak mam krótsze to to widać. Dziękuję za