Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Jaka inba XD moja współlokatorka ma trzech chłopaków. Wciska im jakieś kity, jednemu że w pracuje w poniedziałki i wtorki do późna, więc nie może się spotkać, drugiemu że w środy i czwartki, trzeciemu piątki i soboty, w niedziele się "wymieniają". Trwa to odkąd mieszkamy razem, faceci się zmieniają co jakiś czas, ale każdemu powtarza jak to go nie kocha i jaki jest najważniejszy. Żaden niczego nie podejrzewa XD Ogólnie mi to nie przeszkadza oprócz tego, że muszę w tym uczestniczyć i udawać przed nimi że jest wszystko ok (nie jestem typem piwniczaka, wychodzę i gadam z nimi normalnie tylko czasem mi się myli kto co lubi i któremu coś mówiłem XD). Powiedzieć im jakoś? Jak?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Powiedzieć?
Komentarz usunięty przez autora
Tak p---------j próby skręcenia słowa "hipokryzja" to dawno nie widziałem.
Komentarz usunięty przez autora
@Limonene
Słaba zarzutka.
Bo to niemożliwe do zrealizowania. Do takich trików potrzebna jest nieziemska pamięć (z kim i o czym się już rozmawiało, pisało, lub kiedy ma się spotkać).
Normalny człowiek gubi się już przy dwóch sympatiach, a co dopiero przy trzech.