Aktywne Wpisy
Spawixon +784
rivers666 +106
Polska kuchnia jest żenująca. Za każdym razem, gdy słyszę, jak jakiś spierdox twierdzi, że hurr nie ma nic lepszego niż rosołek i kotlecik durr, to prukam.
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
Mirki
Uważacie swoje różowe za inteligentne? Bo ja czasem mam wrażenie, że mają one wyrąbane na wszystko co dzieje się w około.
Przykładowo, gdybyś podszedł do swojego różowego i zapytał co to inflacja, znała by odpowiedź?
Widząc po swoim otoczeniu, mam wrażenie że tylko faceci choć trochę interesują się polityką, ważnymi dla kraju sprawami, mają jakieś podstawowe wiadomości dotyczące ekonomii. Nie chce tutaj generalizować, ale kurcze - większość różowych jakie znam to dziewczyny które nie mają za grosz wiedzy o gospodarce, o różnorakich zależnościach w rynku, finansach etc.
Czasem chciałbym ze swoim różowym pogadać chociażby o polityce, ale nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, skoro ona wie, że jest jakiś PiS, Kukiz coś tam działał a poza tym po co to jej wiedzieć ;/
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
Jeśli zaczynasz z laska rozmowy o polityce to się nie dziw że tylko uposledzone ci zostają.
kisnę
poza tym jeśli piszesz, że nie znasz żadnego "mądrego" różowego (jakkolwiek to definiować) to znaczy, że albo obracasz się w #!$%@? środowisku albo sam jesteś pajacem z nadmuchanym ego i nadajesz się na /r/iamverysmart
Zaakceptował: Asterling
Kobiety są bardziej empatyczne, zainteresowane mniej praktyczną materią niż faceci (w co wyposażyła je natura by być dobrymi matkami) , nie przywiązują takiej wagi do ekonomii, polityki, gospodarki kraju.
I nie ma to NIC wspólnego z inteligencją (a użycie tego argumentu przez Ciebie to prostacka chęć dowartościowania się)
:)
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: