Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Trzeba wiesc w liceum i na studiach dynamiczne zycie zeby znalezc dziewczyne? Bo ja juz w sumie jestem po studiach w czasie ktorych tylko siedzialem w piwnicy. Teraz staram sie wychodzic, nawet mialem okazje na zwiazki ale byly to przewaznie nie wiem czemu grube dziewczyny albo desperatki. A przeciez ja jestem szczuply i normalny. Nie wiem czemu akurat takie przyciagam a ja bym chcial ot zwykla przecietna szczupla blondynke z dlugimi wlosami.

#tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Ciężko powiedzieć, że jest jakaś granica po przekroczeniu której dostajesz bana na różowe..opisuję tylko to co widzę patrząc na znajomych ze studiów, które ukończyłem kilka lat temu. Kto był sam całe studia dalej jest sam, kto na studiach obracał studentki teraz obraca korpolaski etc. Na swoim przykładzie mogę tylko powiedzieć, że granicą jest punkt gdy uznajesz, że dobrze ci ze swoją stulejarnością i tak naprawdę nie chcesz zmieniać swojego
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: podejdz do tego matematycznie.
jesli kazdy na studiach ma laske, to po co potem zapraszac kumpli ktorzy sa singlami ? lepiej spotykac sie wspolnie z tymi ktorzy maja laski, co by jeden nie siedzial jak 5 kolo u wozu.
po studiach kazdy znajduje prace, jest zmeczony po pracy, pracuje druga zmiane albo w weekendy, lub wyprowadza sie.
Biora kredyty i nie interesuje ich juz spotykanie sie, bo to musi
  • Odpowiedz
Ja kiedyś też wyobrażałem sobie, że na studiach znajdę dziewczynę, otworze się, pochodze na imprezy. Rzeczywistość brutalnie zweryfikowała moje oczekiwania i zdeterminowała już praktycznie na zawsze moją osobowość.

@RejestrWindows: Dokładnie kto miał dobrze w liceum / studiach w sferze damsko-męskiej będzie miał dobrze w późniejszym życiu.

@Kazadum: Sama prawda. Albo będzie kimś takim jak ja sfrustrowanym gostkiem co po wyjściu ze studiów nie ma żadnych znajomych.
  • Odpowiedz