Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +119
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #seks #divyzwykopem #ciekawostki #bekazlewactwa #kryminalne #polska #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Życie każdego człowieka jest wartością najwyższą, nie ważne kto kim jest, gdzie pracuje, czy jest tak jak w omawianym przypadku prostytutką, przykładną matką, zakonnicą, niezależną panią businesswoman. Każde zabójstwo drugiego człowieka to zbrodnia, która wymaga potępienia i surowej kary
Życie każdego człowieka jest wartością najwyższą, nie ważne kto kim jest, gdzie pracuje, czy jest tak jak w omawianym przypadku prostytutką, przykładną matką, zakonnicą, niezależną panią businesswoman. Każde zabójstwo drugiego człowieka to zbrodnia, która wymaga potępienia i surowej kary
Lisowa +485
Mirki po 2,5 roku pracy w januszeksie składam wypowiedzenie. Boje się zmian ale dostałam lepszą ofertę w dużej firmie. Chcą nawet poczekać na mnie ten miesiąc wypowiedzenia. (ʘ‿ʘ)
Dajcie parę plusów na odwagę (╥﹏╥)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
Dajcie parę plusów na odwagę (╥﹏╥)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
http://balcerzak.gadzetomania.pl/59025,projekt-golem-globalny-superkomputer
To jest naprawdę rewolucyjna sprawa. I fantastycznie że to tworzą POLACY !
Wykorzystanie superkomputera GOLEM:
Grafice w renderowaniu CGI i dekodowaniu wideo,
Biznesowi w symulacjach giełdowych i analizach big data,
W uczeniu maszynowym, m.in. rozpoznawaniu obrazu i przetwarzaniu języka naturalnego,
Kryptografii, m.in. kopaniu kryptowalut oraz faktoryzacji liczb,
Nauce w analizie DNA, symulacjach zwijania białek i poszukiwaniu pozaziemskich form życia,
Mikrousługach.
Jest również czynnik ryzyka jak w każdym projekcie:
Warto jednak wspomnieć o ryzyku równoważnym do rozmiaru projektu. Sukces planowanego superkomputera zależy od naprawdę sporej liczby czynników: od skutecznego marketingu na świecie po skuteczne motywowanie hostów do dzielenia się mocą swoich komputerów. Na to wszystko grupie Polaków pozostało – tylko i aż – nieco ponad pół roku.
Źródło: materiały prasowe, Golemproject, Intel
@Amelek: to zdanie jest super. Przełumaczę go dla Ciebie:
"To nie nasza wina, że jesteśmy mądrzejsi i wiemy jak wyciągnąć kasę z waszej kieszeni, nie miejcie nam tego za złe"
Podoba mi się, świetne.
Człowieku o czym Ty mówisz? 9 milionów to jest nic. Oni niedawno stracili 170 milinów na DAO! To są fachowcy od niszczenia pieniędzy.