Wpis z mikrobloga

A się w-------m mirasy, moja różowa jest p------a i chce za każdym razem, zebym robił zdjęcia w miescu w którym jestem. Bo niby ona jest tylko ciekawa a nie to, że chce mnie kontrolować... Najlepsze w tym jest to, zapisałem się na silownie, chodzę na nią o 6 rano przed pracą a ta myśli, że chodzę o 6 rano na d--y oO

Co o-----c takiego, żeby jej się odechciało takich "gierek"?

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pirat_Brodacz: raz miałem taką sytuację w związku XD żebym wysłał foto na dowód tego, że wróciłem do domu a nie chlam z kolegami. w-------m się, oczywiście nic nie wysłałem, na drugi dzień zrobiłem inbę i taka sytuacja już się nie powtórzyła. nie daj zrobić z siebie kapcia...
  • Odpowiedz
@Pirat_Brodacz: jej zazdrość to jej problem. Niech Ci nie wrzuca swoich problemów na Twoje plecy. Zapytaj jej sie kiedy ma zamiar czerpać radość z tego związku skoro ciagle jest spięta o to co mógłbyś zrobic. Ostatnio jebnąlem takim związkiem. Za stary jestem na to zeby sie tłumaczyć. Z reszta sam niedługo sie przekonasz, ze żadne tłumaczenia nie beda wystarczające. Albo sie zmieni albo niech ginie. Gardzę zazdrością.
  • Odpowiedz
@Pirat_Brodacz: obstawaj przy swoim choćbyście mieli się tydzień do siebie nie odzywać. ja pamiętam że wtedy tak miałem, teraz minęło chyba z 5 lat i planujemy ślub (#logikarozowychpaskow wraz z wiekiem trochę ustępuje xd), także nie warto wszystkiego rzucać w p---u odrazu, ale nie można też ingorować takich rzeczy i dawac wejść sobie na głowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pirat_Brodacz: przejaskraw to do granic możliwości

wyślij zdjęcie jak robisz kupe
wyślij zdjęcie jak szczasz w kiblu
wyślij zdjęcie jak jesteś w maku, jak jesz, wyślij 10 zdjęć jednego hamburgera z kolejnymi gryzami
  • Odpowiedz
@Pirat_Brodacz: Mirku to nie jest dobry objaw. Szczera rozmowa o zaufaniu, a jak to nie pomoże, to lepiej się ewakuować. Przechodziłem przez to i uwierz, że to nie było chwilowe, a coraz bardziej chorobliwe.
  • Odpowiedz