Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
rozciąganie przed/po robię, rozgrzewka też jest
technicznie raczej jest ok, wiadomo że coś tam może być lepiej ziomy z siłki mówią że jest dobrze
ew jakieś ćwiczenia na mobilność bioder polecacie?
ziomek z siłki mi polecił to http://www.bodypak.pl/pl/animal/2145-universal-nutrition-animal-flex-44-sasz.html?gclid=CjwKEAiA0pDBBRCFtoPyguTh8AUSJADNWeuxDSJWW3NeE6ffbz8n6zMmTXs1zi228wJImmhvb15LexoC9b7w_wcB
#pytanie #silownia #mikrokoksy
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@natarczywa_pomarancz: W jakich okolicznościach bolą te biodra? Przed/W trakcie/Po treningu? Cały czas? A może po długim siedzeniu? Jaki tryb życia prowadzisz?
@ethics: żaden staw nie ma prawa boleć niezależnie od ciężaru jaki podnosisz. Jak jest za ciężko, to po prostu nie podniesiesz. Jak jest krótki staż, to nie podniesiesz
siła szybko rosła to dokładałem, przy moich 90kg po 2,5miesiąca 90 w siadzie brałem
Nie bez powodu glukozamina około 2000r została skreślona z listy leków.
http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(00)03610-2/abstract
różnie ale jak zrobię przysiad/martwy na prostych to czuję na tyle że odpuszczam, siedząc/leząc jest ok
dziś na siłce odpuściłem przysiady i martwe ale zrobiłem suwnicę wrzuciłem 6x20 w ostatniej serii
Czyli problemem nie jest ciężar a technika.
boli mnie "poważnie" od weekendu gdy przewaliłem ~15t piachu techniką martwego tzn łopata full z ziemi, plecy proste itd
praktycznie wszystko robię od pustego patyka ew jakieś piątki czy dziesiątki i dokładam