Wpis z mikrobloga

@Dorogon: teraz tak piszesz ale w rzeczywistosci napompowabe usta nie zrocilyby twojej ywagi tak jak cienkie. Tak samo z tymi dziewczynami. Kazdy powtarza ze to karyny ale za wyglad wysmiewano by brzydkie a nie te niby "sztuczne".
  • Odpowiedz
@pan_sting: Wow. Bzdury wypisujesz. Nigdy w życiu nie pomyślałem o jakichkolwiek kobiecych ustach, że są za cienki czy małe, bo nie zwracam na normalne usta uwagi. Po prostu. Zwracam jedynie uwagę, jak są napuchnięte, jak te powyżej, bo są brzydkie. Nie wiem skąd wytrzasnęłaś jakiś mit o tym, że napuchnięte usta są na topie. Może pełniejsze niż średnia, ok, ale nie tak jak powyżej.
  • Odpowiedz
@pan_sting: może nie wszystkie 10/10 (bez figury to i tak na wyrost) ale ładne dziewczyny. Mnie tam się taka stylizacja podoba, poza tym mimo, że wyglądają podobnie to tylko część z nich jest zrobiona mocniej. Założę się, że większość z nich ma też naturalnie duże usta.
O ile mogę zrozumieć, że taki styl może nie być w czyimś guście, twierdzenie że laski z fotek są brzydkie albo, że źle wyglądają,
  • Odpowiedz
@Errad:

jest granica między poprawianiem, a tego typu szpachlowaniem, gdzie zatraca się oryginalny wygląd.

Operacje plastyczne tez zatracaja naturlany wygląd, to tez sztucznosc? Sa techniki makijazu ktore pozwalaja na wyszczuplenie optycznie twarzy tylko dlaczego tego nie robic jak jest sie
  • Odpowiedz
Operacje plastyczne tez zatracaja naturlany wygląd, to tez sztucznosc? Sa techniki makijazu ktore pozwalaja na wyszczuplenie optycznie twarzy tylko dlaczego tego nie robic jak jest sie brzydkim?

@pan_sting:
Operacje plastyczne poprawiające drobne szczegóły jak dla mnie nie są aż tak złe bo można to porównać do treningu, który też przecież zmienia wygląd, choć też w pewnym stopniu pozbawiają twarze naturalnego smaku, ale jeszcze są do przeżycia, o ile nie robią z
  • Odpowiedz
Czyli piękno jest kwestią subiektywną, ale ja powiem co jest piękne, jak należy wyglądać i co jest lepsze. Meh...

I w czym widzisz problem? Chyba nie rozumiesz na czym polega dyskusja, nie jestem Twoim Ojcem żeby wpajać Ci poglądy ani naczelnikiem komunistycznego państwa żeby wydać dekret mówiący kto jest ładny, a kto nie. Wyraziłem swoje zdanie, z którymi najwyraźniej wiele osób się zgadza, a jak się ktoś nie zgadza to jego sprawa-
  • Odpowiedz
podkład (to brzmi jak terminologia budowlana xD) to zwyczajne oszukiwanie innych (głównie facetów) i samej siebie. Zamiast przemęczyć się jakiś czas z gorszą cerą, ale zadbać w tym czasie o nią to nie trzeba będzie tony szpachli. Zatykanie sobie porów kosmetykami na bazie produktów rafinacji ropy naftowej na pewno nie pomoże w wyglądaniu zdrowiej i młodziej

@system_shock: :D
mój drogi. miliony razy się przekonałam, że faceci w dużej części absolutnie
  • Odpowiedz