Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Mirki, nastał ten czas w którym muszę się pożegnać z moim obecnym autem. W związku z tym szukam jego następcy. Teraz chciałbym spróbować czegoś co ma napęd na 4koła. Ile kasy chce przeznaczyć? Tego jeszcze sam dokładnie nie wiem może 15tys a może 25tys.
Jedno jest pewne.Fajnie jakby dało się nimi czasem zjechać z asfaltowych dróg. Interesują mnie tylko silniki benzynowe+gaz(czym większy silnik tym lepiej), automatyczna skrzynia biegów i skórzana tapicerka(łatwiej utrzymać ją w czystości). No i same auto im będzie większe tym lepiej.
Do tej pory moje takie szybkie typy to:
1. Ford Explorer (ale nie wiem jak to z jego serwisem i dostępnością części. no i ciężko coś fajnego znaleźć)
2. Mitsubishi Pajero Sport (chyba najbardziej terenowy z moich typów i cenowo też całkiem dobrze wypada)
3. Mercedes ML w163 (trafił tu bo mam właśnie mercedesa i to chyba dla tego mi się podoba. na dodatek ceny też są dość atrakcyjne.)
4. Kia Sorento
Ktoś może ma jakąś wiedzę na temat tych aut? warto się nimi interesować?
@ImeNs:
Pajero to Mitsubishi
@ImeNs: xD
@ImeNs: xD
Za to Pajero 3(nie sport) zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Mówię tu o wnętrzu.
@adirys: Nie.