Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Mirki, nastał ten czas w którym muszę się pożegnać z moim obecnym autem. W związku z tym szukam jego następcy. Teraz chciałbym spróbować czegoś co ma napęd na 4koła. Ile kasy chce przeznaczyć? Tego jeszcze sam dokładnie nie wiem może 15tys a może 25tys.
Jedno jest pewne.Fajnie jakby dało się nimi czasem zjechać z asfaltowych dróg. Interesują mnie tylko silniki benzynowe+gaz(czym większy silnik tym lepiej), automatyczna skrzynia biegów i skórzana tapicerka(łatwiej utrzymać ją w czystości). No i same auto im będzie większe tym lepiej.
Do tej pory moje takie szybkie typy to:
1. Ford Explorer (ale nie wiem jak to z jego serwisem i dostępnością części. no i ciężko coś fajnego znaleźć)
2. Mitsubishi Pajero Sport (chyba najbardziej terenowy z moich typów i cenowo też całkiem dobrze wypada)
3. Mercedes ML w163 (trafił tu bo mam właśnie mercedesa i to chyba dla tego mi się podoba. na dodatek ceny też są dość atrakcyjne.)
4. Kia Sorento
Ktoś może ma jakąś wiedzę na temat tych aut? warto się nimi interesować?
serio znów zaczne myśleć o jeepie. Ale z drugiej strony pajero też mi się podoba