Mirki spod #rajdy24. Jest Was ponad 320 osób, dlatego liczę, że choć kilku zdecyduje się na wypowiedź :)
Być może kojarzycie mnie też z relacji filmowych na Rajdy24.pl, być może wiecie jakim stylem i jak komentuję zmagania w rajdach samochodowych. Od dłuższego czasu chodziło mi po głowie wprowadzenie w to wszystko większego subiektywizmu - jednak jako redaktor serwisu jestem do granic możliwości obiektywny (taki mam cel i tak pozostanie), ale... jest tyle spraw w ostatnich czasach do skomentowania bardziej subiektywnie, że trochę mnie "nosi".
No i... tu pojawia się temat audycji w #rwmfm. Czy chcielibyście posłuchać raz na jakiś czas audycji o rajdach? O aktualnej sytuacji, podsumowanie aktualnych zawodów, a do tego także rozmowa (liczyłbym na aktywność czatu) o tym jak zacząć jeździć, jak się do tego zabrać itd.?
PS. jaki z Ciebie piwniczak, jezdzisz sobie na rajdy,robisz z nich relacje, rajdowy wosp organizujesz, zajebisty portal ogarniasz, robisz wiecej dla rajdow niz 99% ludzi wiec Tymitunie.. :P
@gabrally: Więcej mieszkańców piwnic jest na polskich chanach, na mirko masz szerszy przekrój Nawet mają własne Radio Chłodna Piwnica: https://pl.vichan.net/radio.html :D
@dzana: już parę lat zabieram się do pisania, i niestety regularnie pojawiających się tekstów nie będzie, bo brakuje czasu. Dopiero w książce, ale tam się wyleję za całe lata pracy i nie będę niczego ukrywał. Tyle, że to będzie gwóźdź do trumny, także jeszcze nie planuję tego publikować ( ͡°͜ʖ͡°)
@gabrally Chętnie, interesuje mnie jak zacząć, ile kasy, jaki samochód - ogólnie tego typu rzeczy. Chętnie ogladałbym kanał na yt z taką tematyką. Jak coś to wołaj.
@gabrally: wydaje mi się, że mógłbyś spróbować po prostu z kanałem na yt :D Q&A o amatorkach i ogólnie o tym sporcie, technice, może jakieś ciekawostki z rajdów, wywiady ze starą gwardią, super onbordy, jakieś prezentacje aut regularnie wygrywających klasy w kjsach
takie coś bym oglądał ;) ale ja to dziwny jestem bo wole amatorki od rsmp :D
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Być może kojarzycie mnie też z relacji filmowych na Rajdy24.pl, być może wiecie jakim stylem i jak komentuję zmagania w rajdach samochodowych. Od dłuższego czasu chodziło mi po głowie wprowadzenie w to wszystko większego subiektywizmu - jednak jako redaktor serwisu jestem do granic możliwości obiektywny (taki mam cel i tak pozostanie), ale... jest tyle spraw w ostatnich czasach do skomentowania bardziej subiektywnie, że trochę mnie "nosi".
No i... tu pojawia się temat audycji w #rwmfm. Czy chcielibyście posłuchać raz na jakiś czas audycji o rajdach? O aktualnej sytuacji, podsumowanie aktualnych zawodów, a do tego także rozmowa (liczyłbym na aktywność czatu) o tym jak zacząć jeździć, jak się do tego zabrać itd.?
Co o tym sądzicie, piwniczani przyjaciele?
Chyba bardziej celujesz w polskie chany ;)
PS. jaki z Ciebie piwniczak, jezdzisz sobie na rajdy,robisz z nich relacje, rajdowy wosp organizujesz, zajebisty portal ogarniasz, robisz wiecej dla rajdow niz 99% ludzi wiec Tymitunie.. :P
Nawet mają własne Radio Chłodna Piwnica: https://pl.vichan.net/radio.html :D
@DFGT: nie no bordo nie dostałem za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale chętnie bym posłuchał albo poczytał o rajdach trochę bardziej subiektywnie.
Jak coś to wołaj.
@gabrally: imo rajdy są za malutkie :D tzn. bardzo dużo jest ludzi w tym środowisku, ale raczej nie mają czasu na siedzenie na czacie :)
takie coś bym oglądał ;) ale ja to dziwny jestem bo wole amatorki od rsmp :D