Aktywne Wpisy

Salido +281
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

ale może studentki chcące pomagać ludziom jakby zobaczyły biednego podnieconego młodzieńca to by mu ulżyły
ehh tak sobie myślę że mogłem to lepiej rozegrać (ʘ‿ʘ)
pewnie teraz to by się pytali, ale wtedy miałem jakieś 16 lat to kto by się gowniarza o zdanie pytal xD ogolnie to byl szpital więc może po prostu akurat były studentki i je zgarnal po drodze xD
@przemo123mo: chyba pierwszy raz o tym pisze
! ps. na przyszłość o ile to nie jest szpital kliniczny możesz odmówić obecności studentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja miałem tylko jedną studentkę przy badaniu kręgosłupa, też mnie nikt nie pytał o zgodę i też wtedy nieletni byłem. O ile pamiętam dobrze to musiała coś po łacinie zapisywać w notesie z tego co jej doktorka mówiła.
źródło: comment_kgBE6ajl1Qw09WmeOYo2QAERk1JZej1n.jpg
Pobierz