Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lazer: mysle ze akurat dla faceta-doktora to najmniejszym zmartwieniem bylo to czy sie podniecisz od badania czy nie - w koncu on sam musi gmerać facetom po jajkach, chleb powszedni dla niego ;D
  • Odpowiedz
@yacolek: niby tak ale jakby mi np stanął w tym momencie to byłoby trochę dziwnie
ale może studentki chcące pomagać ludziom jakby zobaczyły biednego podnieconego młodzieńca to by mu ulżyły
ehh tak sobie myślę że mogłem to lepiej rozegrać (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@kretyn: wlasnie nikt o nic nie pytal xD po prostu wparowały nagle i tyle
pewnie teraz to by się pytali, ale wtedy miałem jakieś 16 lat to kto by się gowniarza o zdanie pytal xD ogolnie to byl szpital więc może po prostu akurat były studentki i je zgarnal po drodze xD
@przemo123mo: chyba pierwszy raz o tym pisze
  • Odpowiedz
@lazer: kiedyś jak jeszcze trzeba było się stawiać, byłem na komisji wojskowej. No i koleś coś tam chciał zakombinować, zeby do tego wojska nie iść. Lekarz się go pyta, czy coś mu dolega, a on, że ma coś w odbycie i to mu przeszkadza chodzić, boli, krwawi i takie tam. Oj to niedobrze, za parawanik i się rozebrać. Patrze na kolesia a on wcale nie zażenowany, ale nawet z zadowolenia
  • Odpowiedz
@lazer: ale że pacjentów na praktykach się traktuje raczej jak eksponat/przypadek medyczny niż jako człowieka to ty wiedz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

! ps. na przyszłość o ile to nie jest szpital kliniczny możesz odmówić obecności studentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz