Aktywne Wpisy
Kopyto96 +85
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Ytarka +34
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
https://www.facebook.com/hookgripdotcom/videos/1145202345534588/
#dwuboj #mikrokoksy #silownia
@Duzy_Dziki_Zwierz @berti
http://www.wykop.pl/tag/silownia/autor/pinkman356/
Mam go zablokowanego na szczęście.
Jak będę kiedyś na seminarium klokova to zapytam się go o kuchenkę indukcyjną.
Albo masz braki w logicznym myśleniu albo brak Ci wiedzy (czyli jesteś leniem, bo taka jest ogólnie dostępna)
Podnoszenie ciężarów:
- stymuluje zakończenia kości do szybszej regeneracji
- podnosi poziom testosteronu i hormonu wzrostu
Więc jeśli ma coś zrobić, to ewentualnie pomóc zyskać z centrymetr w okresie dojrzewania. O ile przebije najważniejszą w tym wszystkim rzecz jaką jest genetyka. Masz zaprogramowane ile będziesz mieć wzrostu i organizm zrobi wszystko żeby
@easy_tf
@Silverow robię hantle, sztangę na ławce i inne takie, ale tak jak mówiłem, wiedzę ogólnodostępną i nie tylko ( ͡° ͜ʖ ͡°) uzyskałem taką (od lekarza endokrynologa, wykopowi eksperci), że tych kilku, które wymieniłem, nie robić, bo sobie zarżnę kręgosłup. na klatę biorę 90% masy ciała, a ćwiczę od 3 miesięcy, wiec to raczej nie lenistwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐
Jest za to pewna specjalizacja, która nazywa się "Fizjoterapia" i tamci fachowcy mają za zadanie sprawić aby Twój układ ruchowy funkcjonował jak najlepiej i jak najdłużej. Ci ludzie każą Ci robić przede wszystkim ciągi i siady abyś miał jak najzdrowszy kręgosłup