Aktywne Wpisy

janekhe +179
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
źródło: d8355ae354f6b1dbacd3afb71acc29ca16c85bc6413cb1add669d8dd07d3a01e
Pobierz
wigr +19
Pamiętam jak poszedłem kiedyś do kolegi i on zrobił speedtesta zaraz po modernizacji centrali TP na jego osiedlu. Wyszło 10 Mb/s. Bylismy w szoku i patrzyliśmy w ekran z niedowierzaniem. Nie mogłem też uwierzyć w filmiki na YouTube, które odtwarzają się bez buforowania.
U mnie w domu było koło 200 kilobitów, a w szkole było w przybliżeniu 500 kilobitów i nigdzie nie szło obejrzeć nic płynnie w internecie.
U mnie w domu było koło 200 kilobitów, a w szkole było w przybliżeniu 500 kilobitów i nigdzie nie szło obejrzeć nic płynnie w internecie.

Lubię #programowanie, ale chyba następnym systemem będzie #windows10. Trochę #zalesie.
Zwłaszcza jak programujesz. Jak umiałbym się zmusić do robienia prawie wszystkiego pod Windowsem i jakoś by było, tak za każdym razem, jak próbowałem zająć się czymś poważniejszym na Windowsie, to zalewała mnie krew. Tracenie całego weekendu na konfigurację kilku bibliotek, co na Linuksie wymagałoby ode mnie wpisania jednego polecenia i odczekania kilku minut,
Dlatego moim kolejnym kompem będzie Mac, bo mam dość tracenia czasu na głupoty pod jednym i drugim systemem.
Jak ktoś traktuje lapka jak komputer stacjonarny, to zawsze może jakiegoś docka kupić, który pewnie będzie miał więcej portów niż USB-C. Mi to ryba.