Wpis z mikrobloga

@Mobbyn_16: Jak skończę redukcję, co niestety potrwa jeszcze z powodu uberwolnego metabolizmu i głodowe kcal nie zabiją mnie psychicznie jak to zwykle bywa, to może i kiedyś pokażę.
  • Odpowiedz
@Khaine: nie spinam sie ale targanie dużych Ciężarów i 1800 kcal to dla mnie troche opcja w stylu CHOOSE ONE ( ͡° ʖ̯ ͡°) :D ja zjechałem w rok z 12 kg 93-95 do 81.5 jedząc finalnie 2200-2400. Teraz znowu w gore ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mobbyn_16: Nie masz takiego metabolizmu jak ja, na Twoje szczęście. Niestety nikt tego nie zrozumie jak sam nie poczuje. I wyobraź sobie, że przy 4 treningach siłowych (dosyć intensywnych) w tygodniu mi leci kilo na dwa tygodnie max (większa szansa na kilo na miesiąc). Waga obecna ~~ 78 kg. Zanim ja zejdę do 10% w tym tempie to minie dwa miesiące na tym 1800. A w praktyce jakbym stracił 3-4
  • Odpowiedz
@Mobbyn_16: Nic poza MŻWZ (Mniej Żryć Więcej Z---------ć). Miałem jakoś kilka lat temu robione hormony tarczycy, to miałem prawie że sam dół normy. Ale nadal normę. Więc u mnie się po prostu dzieje wszystko wolniej. Plus jest taki, że masa dobrze idzie i wolno spada, it's something. Niestety to nie masa decyduje o estetyce a niski BF tak naprawdę, a z tym mam p--------e.
  • Odpowiedz
@Wujek_Mietek: @Lysygrubyibrzdkialesympatyczny: nie wiem czy ze mnie heheszkujecie czy propsujecie tekst. Ale serio, jedna cumpelka bije ludzi za hajs (n--------a ludzi w konkursach, a potem zgarnia stypendium dla najlepszych studentów), inne też podobny poziom, a jakaś zalana świnia będzie mi mówić, że normalni ludzie to chodzą na siłownię, a reszta to p-------i w rurkach dx
  • Odpowiedz