Aktywne Wpisy

adam-pajac +324
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

okzegaroski +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na dno to na pewno wcześniej czy później to ethf a ETC jest już teraz na dnie. Cena ma dla mnie znaczenie tylko gdy kupuję, musi być jak najniższa a teraz to cena jest
@pawlo74: ktoś, kto kupuje różne coiny na krótki czas, wychodzi z zyskiem i kupuje co innego by znów zarobić, to ktoś "bez żadnych zasad i idei"?
Jeśli tak, to nie odróżniasz inwestowania od religii/kultu, to bardzo źle.
Możesz wspierać cenzorów, fałszerzy blockchaina i banksterów tylko dla chwilowego zysku to już Twoja sprawa ale nie mów mi co ja mam bądź nie mam trzymać. To moja sprawa.
Ja nie mam tego problemu z oceną co ma przyszłość. Zresztą tak samo jak i inne znane w środowisku osoby.
źródło: comment_ENfe96jVTMmR95XBJ6SFwxssp7l19V2I.jpg
PobierzTo, że chwilowy zysk bądź strata może wpływać na wypowiedzi to chyba normalne.
Jaki bagholder? Barry wchodził przy $0.5 to raz a dwa zanim zaczniesz oceniać to jakim jest inwestorem to pomyśl ile on ma na koncie a ile Ty.
@pawlo74: gdybym tyle miał, to byłbym na wykopku na pewno i robiłbym grube giveaway'e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbym patrzył na to co robi plebs i skoczki pseudo big inwestorzy to sprzedawałbym razem z nimi BTC w 2015 zamiast pakować się w to jeszcze głębiej. Nie chodzi co ma bądź nie ma wartości teraz, liczy się co będzie miało